Çifte Ödeme Mağduriyeti

20 Kasım 2024 20:19

Konu: 1437108864 Rezervasyon Numaralı Çifte Ödeme hakkında

Sayın Agoda Müşteri Hizmetleri,

18/11/2024 tarihli rezervasyonumla ilgili kredi kartı ekstremi incelediğimde, ödeme işleminin iki kez gerçekleştirildiğini fark ettim. Bu durum beni maddi olarak mağdur etmiş olup, fazla çekilen tutarın tarafıma iadesini talep ediyorum.

20 Kasım 2024 22:14 (Şikayetten 1 saat sonra)

Onur sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 14:02

26 Mart 2025 18:06
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 14:30
Hande sonuçtan memnun

31 Temmuz 2024 09:43
"Agoda ya çok teşekkürler. Hong Kong dan bir yetkili aradı beni Agoda com'dan. Çok şirin asyalı aksanını kenara bırakarak durum şöyle; Booking yaptırdığınız zaman sizin hesabınızdan Booking kadar bir miktarı bloke tutuyorlarmış. Ödeyebilecek misiniz onu görmek için. Sonrasında da tatil sonunda normal miktarı da çekiyorlar. Ama diğeri hemen iptal olmuyormuş. Provizyonda asılı kalıyormuş. Orada bir çok bankacılık terimi saydı ama İngilizce de onlara o kadar hakim olmadığım için anlamadım hiç teknik kısmı. Birkaç gün sonra bloke kalkacak dedi bir iki güne kalktı. Bir sıkıntı olmadı yani. Türkçe destekleri olmadığı için hepimiz adına yakarışta bulundum merak etmeyin. Beni de buradan bulmuşlar. Agoda'nın müşteri hizmetleri şikayetvar.com dan bakıyormuş belli ki."
Faruk sonuçtan çok memnun

14 Kasım 2024 21:02
"Teşekkür ederim sorun giderildi"
Çifte Ödeme Ve İade Sorunu