Emre sonuçtan hiç memnun değil

Agoda.com Otelin Ekstra Ücret Talebi

Agoda.com Otelin Ekstra Ücret Talebi
30 Eylül 2023 23:16

Nisan ayında Agoda Otel rezervasyon sitesi üzerinden Sentido Orka Lotus Beach oteline 28.08.2023-02.09.2023 tarihleri arasına 5 gece 6 gün rezervasyon yaptırdım. Rezervasyon numarası 895386764. Daha sonra otele gitmeden bir hafta öncesinde otelle iletişime geçerek rezervasyon kontrolü yaptırdım ve hiçbir sıkıntı olmadığını öğrendim. 28 Ağustos tarihinde otele giriş yaptığımda Agoda üzerinden rezervasyon yaptırdığım için bizden yurt dışı pasaportu istediler ancak Agoda sitesi üzerinde yurt dışı vatandaşlarına ait bir fiyat olduğunu gösteren açıklama yoktu. Otel resepsiyonunda Yurt dışı vatandaşı olmadığımız için bizden ekstra 280 Euro talep edildi. Ancak bir hafta öncesinde oteli aradığımızda da bu konu hakkında hiçbir bilgilendirme almadık. Otele gittiğimizde ise biz size bu konu hakkında bilgilendirme yapamıyoruz çünkü bize telefon numaralarınız verilmiyor. Gerekçesi sunuldu. Otel ise bu sorunu Agoda müşteri temsilcilerini arayarak onlardan çözüm istenmesini sıkıntı bizde değil Agoda acentesinde sizlere satış yapılmaması gerektiğini söyledi. Ayrıca daha önce Agoda sitesi üzerinden otel rezervasyonu yaptırıp hiçbir şekilde bu sıkıntıyı yaşamadığımı dile getirdiğimde otelin Agoda ile anlaşması olmadığını ancak Agoda nın Türk vatandaşlarına da satış yaptığını bu konudan onlarında muzdarip olduğunu dile getirdiler. Ancak bu otel halen Agoda üzerinden Türk vatandaşlarına oda satışı yapmakta ve insanları mağdur etmektedir. Bizim gibi birçok vatandaş uzun yoldan gelip geri dönmek istemediği için bu konuda mağdur durumda kalıyor. Bizler bu konuda hiçbir taraftan bilgilendirilmediğimiz için ödediğimiz ekstra ücreti geri talep ediyoruz ve vatandaşlarımızın bu sıkıntı ile baş başa kalmaması için otelin bu konuda uyarılmasını istiyoruz.

01 Ekim 2023 05:14 (Şikayetten 5 saat sonra)

Huseyin
05 Ağustos 2024 19:10

01 Eylül 2023 11:57
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
17 Ekim 2023 15:59