Bireysel Emeklilikte Kesintilerle Zarar Ediyorum

Bireysel Emeklilikte Kesintilerle Zarar Ediyorum
23 Ekim 2024 13:04

Agesa Bireysel Emeklilik Sistemine giriş yaptım. Yatırımlarımı minimum değere göre ayarladım. Aylık 600 TL ile başlayayım daha sonra sistem düzgün çalışıyorsa artırırım diye düşünmüştüm. Birkaç ay para yatırdıktan sonra fark ettim ki tamamen zarar ediyorum. Sistem çok fazla masraf kesiyor. Bu kesilen masraflar paramı yok ediyor. Eğer sistemden ayrılırsam 1 yıllık masrafı hesabımdan düşmeleri gerektiğini. Bu yüzden hiç para alamayacağımı söylüyorlar. Sisteme yatırdığım nakit paramın geri iadesini talep ediyorum. Akbank ve Agesa ya güvendiğim için pişman olmak istemiyorum.

Ya her ay para yatırmaya devam eder para kaybedersiniz. Ya da bugüne kadar yatırdıklarından vazgeçip sistemden çıkarsınız diyorlar. Ben her türlü para kaybediyorum. Kazanç burada nerede.

23 Ekim 2024 15:04 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz işleme alınmış olup, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, AgeSA Hayat ve Emeklilik A.Ş.

23 Ekim 2024 16:55

Deniz
Deniz

Agesa Bireysel Emeklilik Sistemine giriş yaptım. Aylık 1.000 TL ile hem kendime hem kızıma başlattım, 2 ay sonra fark ettim %70 zarara girdi, aradığımda yönetim gideri kesintisi yapıldığını,5 yıl boyunca da alacaklarını söylediler, şok oldum! Eğer sistemden ayrılırsam 1 yıllık masrafı hesabımdan düşmeleri gerektiğini. Bu yüzden hiç para alamayacağımı söylüyorlar. Sisteme yatırdığım nakit paramın geri iadesini talep ediyorum. Böyle resmi yollarlar para çöküşü görmedim!

Ilyas sonuçtan hiç memnun değil

Agesa Bireysel Emeklilikte Beklenmedik Kesintiler Ve Mağduriyet

15 Ocak 2025 21:46
Burak sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2025 14:53
Bireysel Emeklilikte Yanlış Bilgilendirme Ve Beklenmedik Kesintiler