Gündüz sonuçtan hiç memnun değil

Aeon It (Aeonit.com) Paramızı Alamadık

24 Kasım 2023 10:50

Para yatırdık fakat paramızı alamadık sistemi kapattılar. Şirketin Amerika da olduğunu söyleyerek, güven verdiler. Milletin parasını alarak ortadan kayboldular. Bunu onların yanında bırakmak istemiyorum.

Hakkari ilçeler güncel yaşam siyaset kültür & sanat spor resmi ilan haberler ekonomi saadet zinciri Hakkari'de can yaktı Hakkari'de, çok sayıda kişinin, Amerika merkezli aeon t'in yüksek getiri vaadiyle sunduğu uygulamaya para yatırdıkları için mağdur olduğu ortaya çıktı.
Başlangıçta karlarını çeken bazı yatırımcılar sistemden karlı çıkarken, sonradan gelen ve daha fazla kazanç elde etmeyi amaçlayanlar ise paralarını çekmekte sorun yaşamaya başladı. Aeonit adlı uygulama üzerinden yatırım yapan birçok kişi, şirketin Amerika merkezli olduğuna ve yüksek getiri vaadine güvenerek paralarını yatırdılar. Ancak, son dönemde içeride biriken paralarını çekmek isteyen yatırımcılar çeşitli hatalar ve sorunlarla karşılaşmaya başladılar.
Aeonit adlı şirketin yanıltma amacı güttüğü iddiaları, yatırımcıları daha da tedirgin ediyor. Mağdurlar, kaybettikleri paraların geri ödenmesi için yetkililerden yardım bekliyor. Şirkete ait telegram kanalından yapılan açıklamada “ aeonit, bilinmeyen kaynaklardan gelen bilgisayar korsanları tarafından kötü niyetli saldırıya uğradığından, kullanıcıların fonlarının güvenliğini sağlamak amacıyla tüm para çekme başvuruları reddedildi” dendi.
Sözde hacker saldırılarında sunucularındaki kullanıcı bilgilerinin kaybolduğunu iddia eden şirket, kullanıcı bilgilerinin geri yüklenebilmesi için hesaba bağlı cüzdan üzerinden 50 USDT veya daha fazlasının yüklenmesini istedi.
Sosyal medya paylaşımında şirketin yanıltma yapmış olabileceği belirtilirken, şirketin son vurgunu yapmak için şükran günü kampanyası düzenlediği, yatırımcıların yatırdığı miktar kadar ödül kazanabileceği bir etkinlik düzenlediği görüldü.
Bu etkinliğe göre 5200 dolar yatıran bir kişi 5200 dolar kazanarak parasını 10400 dolara çıkarabilecekti. Sosyal medyada bunun tam anlamıyla, bir yanıltma sistemi olduğu öne sürülmüştü ve anlaşılan bu tespit doğru çıktı.

Bu tür durumlarla karşılaşan kişilerin derhal ilgili yerel otoritelere başvurması, yanılttıklarından şüphelendikleri platformları rapor etmeleri ve hukuki önlemleri almak adına bir avukattan yardım almaları önem arz ediyor.

Bekir sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2023 01:07

24 Kasım 2023 09:31
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 19:16
Amentum Invest Global Yatırım Platformunda Yaşanan Sistem Hataları!
Raif sonuçtan hiç memnun değil

Multi Traider (trd.multiyatirim.com)

30 Temmuz 2024 11:40