Aydem Elektrik Kesintisi Cihaz Arızası

15 Aralık 2023 05:311.746

15.12.2023 tarihi, saat 03:30'dan beri yaklaşık 2 saattir Muğla'nın Dalaman ilçesine bağlı Altıntaş Mahallesi bölgesinde, Aydem Elektrik Şirketi kaynaklı plansız ve haber verilmeden meydana gelen sık elektrik kesintileri nedeniyle evimdeki buzdolabı hasar görmüştür. Hasar tespit tutanağı oluşturulduktan sonra ilgili yargı makamlarına sunarak tazminat talebinde bulunacağımı bildirmek isterim.

15 Aralık 2023 06:07

Saat 06:04 hâlâ gidip gelmeler devam ediyor. Konuyu avukatım ile görüştüm yarın ilk iş olarak gerekli yerlere şikayette bulunacağız. Faturayı ödemeyince anında elektriği kesmesini biliyorsunuz istediğiniz kadar sistem arızası deyin söke söke tazminatımı alacağım. Bunu görenlere sesleniyorum hakkınızı arayın. Bozulan cihazlarınız varsa kayıtlarınızı alıp şikayet edin mahkemeye. Kimse işini doğru yapmıyor mağdur biz oluyoruz. İşlerine gelince para almasını biliyorlar

15 Aralık 2023 07:35

Saat 07:33 gidip gelmeler daha çoklaştı. Şimdi de klimada arıza oldu. Bulunduğum yerde bir klima motoru alev aldı hepsinin kayıtlarını aldık. Çok büyük maddi manevi tazminat davası açacağız. Buradan Dalaman belediyesinede sesleniyorum koltukta oturarak yönetim olmaz. Oy istemeye gelince istiyorsunuz. İmza kampanyası başlatıyoruz seçim zamanı görüşürüz

15 Aralık 2023 08:31 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sayın TÜKETİCİMİZ, Şikâyetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Talebiniz değerlendirilerek en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Bilgilerinize sunarız, Saygılarımızla.

Elektrik Kesintileri ve Voltaj Sorunları Nedeniyle Cihaz Arızaları

Ebru
19 Ağustos 2025 11:441.590

Muğla Bodrum Ayarlar Mahallesi Top Tepesi Caddesi No:31/1 adresinde yaklaşık 2 yıldır sürekli elektrik kesintileri ve vo...

3 Destek

Elektrik Kesintisi Ve Voltaj Dalgalanması Sonucu Cihazlarım Arızalandı, Maddi Zararım Karşılanmıyor

Ufuk
19 Eylül 2025 12:291.121

08/09/2025 tarihinde, saat 10:00 ile 14:00 arasında Muğla Milas Güneş Mahallesi’nde yaşanan elektrik kesintisi ve voltaj...

1 Yorum

Sürekli Elektrik Kesintileri Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

Fatih
25 Eylül 2025 20:25849

Adm Elektrik tarafından Muğla, Ortaca, Sarıgerme bölgesinde yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili ciddi bir mağduriyet ...

Aydem Perakende Beyaz Eşyalarımız Yandı

Gultekin
9 Mart 2024 20:44865

Sayın Aydem yetkilileri, mahallemizde ve binamızda elektrik kesintileri yaşandı. Televizyon, klima ve buzdolabımız bozul...

Tümünü Gör
ADM Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Hizmet Sağlamıyor!

ADM Elektrik DağıtımAnonim Şirketi Hizmet Sağlamıyor!

Masum

İzzet
ADM Elektrik Dağıtım Elektrik Arızası

ADM Elektrik DağıtımElektrik Arızası

Osman
ADM Elektrik Dağıtım Haksız Kazanç Ve Ceza Kesilmesi!

ADM Elektrik DağıtımHaksız Kazanç Ve Ceza Kesilmesi!

Hilmi
ADM Elektrik Dağıtım Elektrik Dalgalanması Ve Elektronik Eşya Arızası!

ADM Elektrik DağıtımElektrik Dalgalanması Ve Elektronik Eşya Arızası!

İslam

Öne ÇıkanKonular