Burkay sonuçtan hiç memnun değil

Aydem Elektrik Kesintisi Cihaz Arızası

15 Aralık 2023 05:31

15.12.2023 tarihi, saat 03:30'dan beri yaklaşık 2 saattir Muğla'nın Dalaman ilçesine bağlı Altıntaş Mahallesi bölgesinde, Aydem Elektrik Şirketi kaynaklı plansız ve haber verilmeden meydana gelen sık elektrik kesintileri nedeniyle evimdeki buzdolabı hasar görmüştür. Hasar tespit tutanağı oluşturulduktan sonra ilgili yargı makamlarına sunarak tazminat talebinde bulunacağımı bildirmek isterim.

15 Aralık 2023 06:07

Saat 06:04 hâlâ gidip gelmeler devam ediyor. Konuyu avukatım ile görüştüm yarın ilk iş olarak gerekli yerlere şikayette bulunacağız. Faturayı ödemeyince anında elektriği kesmesini biliyorsunuz istediğiniz kadar sistem arızası deyin söke söke tazminatımı alacağım. Bunu görenlere sesleniyorum hakkınızı arayın. Bozulan cihazlarınız varsa kayıtlarınızı alıp şikayet edin mahkemeye. Kimse işini doğru yapmıyor mağdur biz oluyoruz. İşlerine gelince para almasını biliyorlar

15 Aralık 2023 07:35

Saat 07:33 gidip gelmeler daha çoklaştı. Şimdi de klimada arıza oldu. Bulunduğum yerde bir klima motoru alev aldı hepsinin kayıtlarını aldık. Çok büyük maddi manevi tazminat davası açacağız. Buradan Dalaman belediyesinede sesleniyorum koltukta oturarak yönetim olmaz. Oy istemeye gelince istiyorsunuz. İmza kampanyası başlatıyoruz seçim zamanı görüşürüz

15 Aralık 2023 08:31 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sayın TÜKETİCİMİZ, Şikâyetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Talebiniz değerlendirilerek en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Bilgilerinize sunarız, Saygılarımızla.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Aydem Perakende Aydem Elektrik Şirketi Arızaları Evime Zarar Verdi

09 Eylül 2023 10:09