Adidas Ozelia Modelinde Rahatsız Edici Ses Sorunu

11 Kasım 2024 17:09

Adidas markasının Ozelia modelini aldım ama ayakkabıdan zemin fark etmeksizin rahatsız edici derecede ses geliyor. İncelenmesi için gönderdiğim zaman iade talebimin reddedildiği mesajı geldi. Ayakkabıya gerçek bir inceleme yapılsaydı bu hatayı görürlerdi. Müşteri temsili ile yaptığım görüşmede adidas.com bu ayakkabının yorumlarında da bu tarz çok fazla şikayet olduğunu ilettim kendisine tekrar incelenmesi için göndermemi söyledi ama ben Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Bu durum için. Bu kadar ilgisizlik olamaz.

adidas-ozelia-modelinde-rahatsiz-edici-ses-sorunu-1.pdf

Fatih

Birebir aynı model için aynı şikayeti yazmak için girdim ve bu şikayeti gördüm. Bunu yaşayanın ben olmaması, bu durumun bir üretim hatası olduğu anlamına geliyor. Ayayyakıbıyı 2024 Ağustos ayında aldımk ve doğru düzgün giyemedim bile. İlk başta yeni ayakkabılarda olan parke zeminden gelen ses sandım ama hiçbir şekilde geçmiyor. Sağ ayakkabıdan sanki içinde hava kabarcığı kalmış gibi ses geliyor. Bu kadar çok şikayet varken kabullenmeyip, üstelik dalga geçer gibi gerekçeye kullanıcı ya da bakım hatası yazmışlar! Ayakkabıyı giymedim bile ne bakımı, ilk aldığım andan beri ötüyor ayakkabı nasıl bir kullanıcı hatası olabilir? Ben de Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim. Üstelik mümkünse aynı şikayeti olan kişiler olarak birleşip birlikte tepkimizi ortaya koyalım. Aynı şeyi yurt dışında olsa asla yapmayacak olan koskoca Adidas, bu kadar mağdur varken durumu umursamıyor bile!

Adem sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 16:24
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2024 18:12

adidas Ayakkabıdan Çıkan Ses