Dilber sonuçtan hiç memnun değil

Adellens Optik Gözlük Camı Kalitesizliği

Adellens Optik Gözlük Camı Kalitesizliği
16 Mayıs 2024 13:17

Optikçimin tavsiyesi ile çocuğuma yaptırmış olduğum Şubat 2024'te Adellens firmasına ait gözlük camlarında dört adet noktasal kabartılar oluştu. Optikçiye gözlüğü bıraktım, garanti kapsamında; fakat firma, camın çizik olduğunu ve garantiye girmediğini iletmiş. Birkaç ay önce alınan ve hâlâ taksitini ödediğim camların çizilme ihtimali ve süresi beni hayrete düşürdü. Ki öneride firma kalitesi bize daha farklı anlatılmıştı.

Firmaya iletişim numarasından ulaşamadım. Gözlük üç aylık bir ürün ve firma ürününün arkasında durmadı. Yıllardır gözlük camı kullanıyoruz, ne zaman bir problem olsa hiç tereddüt etmeden sorunları çözdüler. Bu yıl 'illaki yerli olsun' dediler, övgülerle anlattılar. Sonuç hüsran. Çocuğumun göz kayma sorunu var ve gözlüksüz durması mümkün değil. Lütfen acilen yaşatılan mağduriyetin giderilmesi için dönüş yapılmasını rica ediyorum.

Dilber
Dilber
22 Mayıs 2024 00:23

İzmir Konak da ki bir optik den çocuklarım için almış oneri üzerine yaptırmış olduğumuz gözlük camlarımız Adellens markasıdır. Şubat 2024 ayında almış ve halen taksitini ödemiş olduğumuz sözde kaliteli camlarda kabarmalar mevcut. Birkaç ay içerisinde oluşan bu deformasyon kaynaklı sorumu optikcimize ilettim. Sonrasında camların çizik olduğu ve garantiye girmeyeceği bilgisi paylaşıldı. Firmaya iletişim numarasından ulaşamadım. Adellens markasını tercih etmek çok büyük bir pişmanlık oldu. Bu kadar basit ve kalitesiz bir marka daha görmedim. Marka araştırması yapanlara onerim asla tercih etmemeleri. Çünkü satış sonrası destek bulamıyorsunuz, fiyata gelince ben iki gözlüğe 11000 verdim. Ve sadece çocuklarım sorunsuz 3 ay kullandılar. Geri dönüş olmazsa Hakem Heyeti'ne konuyu taşıyacağım.

27 Ekim 2025 21:02

Adellens Optik Gözlük Camı Garanti Hayal Kırıklığı

22 Nisan 2024 13:18
Adellens Optik Gözlük Camı Garanti Hayal Kırıklığı
Eren sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 23:31
Esim Optik & Lens Esim Optik Ve Lens'in Müşteriye Verdiği Önem
Taylan sonuçtan hiç memnun değil

Adellens Optik Gözlük Camlarında Kaplama Sorunu Ve Garanti Sürecinde Mağduriyet

13 Haziran 2025 08:31
Mete sonuçtan hiç memnun değil

İlerioğlu Optik Tarafından Param İade Edilmiyor

28 Ağustos 2024 00:14