Gülşen
02 Ekim 2023 20:25

Addax Isparta suç işliyor. Yan mağazada kıyafetlere bakarken adamın biri kucağında Zara etiketli ve alarmlı aynısından bir çok adet ceket ile geldi. Kargodan alarmlı geldi. Çıkarabilir misiniz diye sordu mağaza çalışanları çıkaramayacaklarını söyleyip adamı gönderdiler. Bir süre sonra aynı adam aynı ürünlerle Addax mağazasına geldi. Kasiyer çıkaramayız dedi. Adam müdürünüzü tanıyorum deyince müdürünü aradı müdürleri alarmları çıkartmalarını söyledi. Adam kasiyere tanıdığını söylediği müdürün adını sordu kasiyer adamın tanıdığını iddia ettiği müdürün adını bilmemesini bile yadırgamadı müdüre hanımın adını söyledi. Yanlış hatırlamıyorsam B**** hanımdı. Kasiyeri adamın mağaza mağaza gezdiğini fişin arkasına yazarak çıkarmamaları konusunda uyardım buna rağmen alarmları çıkarmak istedi ama uyumsuz olduğu için çıkaramadılar kasiyerin bana cevabı müdürüm ne derse onu yapıyorum diye cevap verdi. Burada suçlu kim kasiyer mi müdüre hanım mı yoksa Addax mağazasının çalıştırdığı kişileri hassasiyet ile seçmemesi mi? Umarım gereğini yaparsınız.

Addax Isparta Çalışanlarının Yaptıkları

Sevda
25 Mayıs 2024 16:26
Nez sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 14:01

İsim
25 Ekim 2024 21:48
Açelya sonuçtan hiç memnun değil

Açelya
10 Eylül 2023 21:06
Özlem sonuçtan çok memnun

Özlem
28 Ağustos 2023 16:55
"Hemen anında tarafıma ulaşıp gerekli işlemleri hallettiler teşekkürler"
Addax Çalışanın Ürünü Satmak İstememesi
TrustBuy Güven Skoru