Başkent Üniversitesi Adana Hastanesi Hastane Deneyimi Ve Doktor İletişim Sorunları

07 Haziran 2024 15:50

Yüreğir'den başkente, deli dana teşhisi konan eşimi yutma yetisini kaybettiği için midesine PEG taktırmak amacıyla götürdük. Profesör B**** K****** G***** adlı nörolog, hastanede kaldığımız iki gün boyunca hastalığın seyriyle ilgili hiçbir bilgi vermediği gibi, beş tane asistanla odaya girip hasta yakınına hiçbir bilgi vermeden odadan çıkıyordu. Ciğerleri tertemiz dedikleri eşimin bademciklerine benim ısrarımla zorla baktılar ve bu süreçte bizi azarladılar. Kulağında bir sorun olduğunu söylediğimde yine azarlandım. Eve geldik ve 3 gün sonra eşim şiddetli akciğer enfeksiyonuyla şu an yoğun bakımda ölümle savaşıyor. Böyle enfeksiyon riski olan bir hastayı hiçbir bilgilendirme yapmadan neden eve yolladınız? B**** Hanım'a giden paramı helal etmiyorum. Keşke işini severek yapan bir doktora rast gelseydik, bu durumda olmazdık. Ülkü D****

Seden sonuçtan hiç memnun değil

Acil Durumda Yetersiz Destek Ve Ulaşılamayan Doktorlar Nedeniyle Hayal Kırıklığı

01 Haziran 2025 13:21
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2025 08:52
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 16:26
Beren sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2024 18:16
Başkent Hastanesi'nde Damar Yolu Sorunu Ve İlgisizlik
Rüveyda sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2024 18:04