Adalet Bakanlığı Adaletsizlik Yuva Yapmış!

27 Haziran 2024 12:36

2019 yılında açmış olduğum iş mahkemesi, tazminat alacak davam lehime sonuçlandı. Akabinde karşı taraf istinafa başvurdu. 1 seneden fazladır istinaf, toplamda 5 senedir dava sonuçlanmasını ve ilişiğimin kesilmesini bekliyorum. Hala daha beklemekteyim ve sonu yok gibi. Adaletsizlik bu ülkede yuva yapmış.

16 Ocak 2025 14:23

Bugün vaktimin bir miktarını çöpe atmak istedim. İstinaf dairelerini aradım. Sağ olsunlar, en azından t. C. İbraz edince bilgi alabildim. Bir beklentim yoktu zaten, davam ne zaman sonuçlanır dedim. Atama bekliyor birkaç aya atama olur denildi. Atama için demek ki 2 seneyi aşkın beklemek gerekiyor. Düz 3 diyelim. Atama sonrası tek celsede sonuçlanacağı, hatta kazanmış olduğum bir davayı kaybedebileceğim bir olasılık bile var. Ne de olsa 5 sene bir dava görülmüş. Tonla delil sunulmuş, tanık dinletilmiş, bilir kişi rapor tutmuş. Ama mahkeme buna rağmen yanlış karar almış olabilir, akabindeki istinaf mahkemesi de bu mahkemeyi denetleyip %100 doğru sonuca erecek.

Yorumlar (7)

Serdağ
Serdağ

Kızımda aynı durumda is mahkemesi dosyası Bursa istinafta isini yapmayan insanlar obur dünyada Hakimin kendisi şahit unutmayalım

Hüseyin
Hüseyin

Benim de Bursa'da yerel mehkemeyı kazandım istinafa gitti 18 ay oldu ses yok sizin kaç ayda sonuçlandı istinaf

Mert

Aynı durumdayım tam 23 aydır dosyam istinafta ve hiçbir bilgide alamıyorum bekliyorum daha ne kadar sürecek bilmiyorum

Mert

Gurbet hanım sizin sadece istinaf olarak net ne kadar sürdü?

Gurbet
Gurbet

Merhaba arkadaşlar istinaftaki dosyalarınızı istinaf dairelerini arayarak dosya numaranızı vererek öğrenebilirsiniz benim de 2021 yılında gitti istinafa kararı çıkmış arayıp öğrendim hakkımız da hayırlısı olsun zor çok zor beklemek paramız pul oldu

Kuzeylinin

Bitmez üstadım, boşa yazıyoruz boşa çiziyoruz esasında.

Şaban
Şaban

Bende 2019 dava açtım 2 senede kesin olarak kazandım ve istinata gitti şu an 3 sene geçti toplamda 5 seneyi geçmiş oldu hala sonuç yok para pul olursa çok yazık olur. İşleyiş çok yavaş ilerliyor. Daha hızlı bir çözümü maalesef yok gibi görünüyor dava ne zaman sonuçlanır hala belli değil

03 Temmuz 2023 13:46

Adalet Bakanlığı Ankara Bölge Adliye Mahkemesi