Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Acıbadem Hastanesi'nde Kanser Şüphesiyle Yaşanan Sorunlar

17 Ağustos 2023 17:29

Bursa Acıbadem hastanesine annemin kanser şüphesi ile başvurduk. Sırasıyla endoskopi kolonoskopi yapıldı. Biz bu arada pet çekimi istedik. Bir an önce sonuç almak üzere ancak dr. Bey biyopsiye yönlendirdi. Biyopsi yapıldı. Ödemesini yaptık. Sonuç için aradığımda patolojiden boyama istiyorlar. Ek ücret çıkıyor. Onaylıyor musunuz dediler. Mecburen tamam dedim. 3 gün içinde sonuç çıkar dediler. Hastaneyi arıyorum ancak Elle tutulur bir sonuç yok. Neye baktılar neye bakacaklar olumlu veya olumsuz hiçbir yorum alamıyorum.

Doktorumuz diyor patolojiye sorun patoloji diyor biz bilgi veremeyiz. Annemde agresif bir kanser varsa boşa zaman kaybı oluyor. Tarafıma doğru düzgün açıklama yapan kimse yok. Böyle çaresizce bekliyoruz. Eğer bir geç kalınma olursa hakkımızı dava yoluyla arayacağımı da belirtmek isterim. Süreç ve hangi hücrelere bakılıyor alınan parça mı heba oldu yoksa doktor mu yok yoğun veya. Tarafıma bilgi verilmesini istiyorum.

18 Ağustos 2023 08:38 (Şikayetten 15 saat sonra)

25852764 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Yurdanur sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Fiyat Bilgisi Ve İletişim Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet

22 Nisan 2025 17:36
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Maslak Tüp Bebek Ücretlerinde Haksız Fiyat Artışı Ve Yetkisiz Sanal Giriş

17 Mart 17:52
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Hastane Oda Boşaltma Talimatı Ve Açıklanmayan Yüksek Doğum Ücretleri

13 Mart 19:55