Acıbadem Hastanesi Şikayetçiyim

26 Haziran 2024 16:04

9.05.24 tarihinde Caddebostan Acıbadem tıp merkezine çok ciddi bir kasık ağrısıyla gittim. Hastaneye girer girmez girişim yapıldı ve daha beni doktor muayene etmeden hemşire kanımı ve idrarımı aldı. Daha sonra iç hastalıkları doktoru *** beni karşıdan bakarak sorular sorarak beni muayene etti. Muayene sonrası karnıma film çekmek istedi. Filmi çeken hemşire gebelik riskimin olup olmadığını sordu ben de evli olduğumu %1 ihtimalle de olsa ihtimalimin olduğunu söyledim o zaman gidin kan testi yaptırın dedi bunu sizin ya da doktorun istemesi gerekmiyor mu dedim ve beni hadi gelin çekelim şu filmi dedi ve karnıma o filmi çekti. Kan tahlili idrar tahlili film ve çok önce çektirdiğim film sonucuna bakarak idrar yolu enfeksiyonu veya gaz sancısı veya böbreğinizde taş var bundan ötürü ağrınız olabilir dedi ağrı kesici yaptı buscopan, laksafenol, monurol, spasmomen ilaçlarını reçete ederek beni hastaneden taburcu etti. Böbreğimde taş olduğunu söylediği için ben de başka bir hastanede üroloji doktoruna gittim ve üroloji doktorunun ultrason sonucuna göre böbreğimde taş olmadığını öğrendim böbrekle alakalı olmadığını kadın doğumla alakalı bir durum olduğunu iletti ve beni kadın doğuma yönlendirdi. Kadın hastalıklarına gittiğimde muayene sonucunda kanımdan gebelik testi yaparak 5 haftalık dış gebelik olduğumu öğrendim. Dr. *** beni düzgün muayene etmeyerek yanlış tesis koyup bana gaz sancısı diyerek ağrı kesici yapıp göndererek hayatımı tehlikeye atmıştır. Çok Zorlu bir süreç geçirip halen daha iyileşmek için çabalıyorum. Ayrıca işimden geri kaldığım için bana maddi zararı da olmuştur. Caddebostan Acıbadem Tıp Merkezi Dr. *** muayene ve işlemler sonrasın 8.000 bin tl ödeme yaptım iadesini yapılmasını ve gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

26 Haziran 2024 17:42 (Şikayetten 1 saat sonra)

29180962 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Yanıltıcı Teşhis Ve İlgisiz Doktor

09 Kasım 2024 15:31