Cihat sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi Migren Krizi Ve Acıbadem'de Yaşanan Tatsız Deneyim

24 Nisan 2024 15:00

Mart ayının ortasında ağır ve şiddetli migren krizi yaşayan eşimle Maslak Acıbadem Hastanesi nöroloji bölümüne gittik. İçerideki hastanın işi uzaması sebebiyle durumu banko görevlilerine aktardık. Ne zaman alınacağımızı sorguladığımızda, 12 yıllık Acıbadem sigortalı olmamıza aldırış etmeden ters cevap verdiler. Her sorduğumuzda 'Biz bilmiyoruz, doktora sorun' demeye başladılar. Doktor P**** Y****** D*****'in kapısına gelene kadar bize laf yetiştirdiler. Kapıdaki durum sonrası Dr. hiçbir şey demeden sadece geç alındığımız için kızdığımızı düşünerek agresif tavırlar sergiledi. Kendi kendine nedense gerilen doktor, hasta eşime bile kendini anlatma fırsatını tam anlamıyla vermedi. Hırsından klavyeyi takır tukur neredeyse kıracaktı. Hemen o gece için bizi yatırmaya kalktı, bize durumu bile ifade ettirmeden kendine göre hüküm kesti. Ağır atak yaşayan bir hastaya hiç anlamadan ve dinlemeden böyle muamele yapan bu kişi nasıl öyle bir yerde çalışıyor, şaşkınlık içindeyiz. O gün için kadınsal hastalık veya sinir bozukluğu yaşasak bile, hastane yönetimine ilettiğimiz konuyla ilgili bugüne kadar geri dönüş alamadık. Bu yapılan muameleyi Acıbadem gibi bir kuruma yakıştıramadık. Umarım bu yanlıştan dönülür, çalışanlara ve doktora gerekli yaptırımlar uygulanır. Saygılar, C**** E****.

24 Nisan 2024 15:22 (Şikayetten 22 dakika sonra)

28567398 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi Yanlış Tedavi Ve Haksız Ücret Talepleri!

20 Aralık 2024 09:51

Hastanede İlgisiz Ve Saygısız Doktor Deneyimi

29 Ocak 2025 15:03
Hastanede İlgisiz Ve Saygısız Doktor Deneyimi

23 Ekim 2023 19:57

Acıbadem Hastanesinde Doktor Tarafından Azarlandık

09 Aralık 2023 11:26
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi'nde Doğum Sürecinde Yaşanan Sorunlar!

04 Ocak 2025 18:26

Acıbadem Hastanesi Kategorileri