Acıbadem Hastanesi Maslak Acıbadem Fototerapi

02 Şubat 2024 14:26

Eşim 27 Ocak 2024 tarihinde Acıbadem Maslak Hastanesi'nde doğum yaptı. Bebeğimizin 31 Ocak'ta sarılığı yükseldi ve kontrol sonrası yapılan test sonucu neticesinde fototerapi için yoğun bakıma yatış verildi. Ertesi gün ödeme sırasında benden çok yüksek bir rakam istediler. Bir gecelik fototerapi uygulaması için 29 bin küsur TL ödedim. Hizmet dökümünü talep ettiğimde, fototerapi ücretinin düşük bir rakam olduğunu, diğer hizmetlerle rakamın yüksek çıktığını gördüm. Ödeme sırasında bebeğimin daha 5 günlük olduğunu, özel sigortanın ilk 14 gün kapsam dışı olduğunu belirtip, Acıbadem'in Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) anlaşması olmasa dahi SGK üzerinden işlem yapmalarını talep ettim. SGK'nın yenidoğan masraflarını karşıladığını ve aslında 5 günlük bebeğe SGK üzerinden işlem yapılması gerektiğini söyledim ancak bunu yapmadılar. Gerekli şikayetimi CİMER'e de ilettim.

02 Şubat 2024 17:09 (Şikayetten 2 saat sonra)

27769068 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Mert

Mustafa Bey çok geçmiş olsun öncelikle. Şikayetiniz ile ilgili bir gelişme var mı? Hastaneden size ne şekilde geri dönüş oldu? Alo170 üzerinden kayıt oluşturdunuz mu, bilgilendirme verebilir misiniz acaba? Teşekkürler.

Hastane Ücretleri Ve İletişim Sorunları

Onur
09 Nisan 18:39
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi'nde Doğum Sürecinde Yaşanan Sorunlar!

04 Ocak 18:26
Acıbadem Hastanesi Kategorileri