Acıbadem Hastanesi Beylikdüzü Acıbadem'in İlgisizliği

01 Nisan 2024 13:44

Yıllardır ailece tercih ettiğimiz hastane Acıbadem'dir ve genellikle Bakırköy şubesine tedavi amaçlı gitmekteyiz. 31.03.2024 tarihinde evime yakın olması nedeniyle Beylikdüzü Acıbadem Hastanesi'ne saat 21.00 civarında gittim. Acil doktoru gelip muayene etti ve serum taktı. Serum bitince, taburcu olmamız için hemşire geldi ve bizi vezneye yönlendirdi. 'Reçeteniz orada' dedi. Tahlil sonuçlarıyla ilgili doktordan bilgi almak istediğimi belirttiğimde, 'Hayır, görüşmek istiyorsanız odasına gidebilirsiniz' yanıtını aldım. Hastanede yoğunluk olmamasına rağmen doktoru rahatsız ederek odasına gittik. Üşütme ve soğuk algınlığı teşhisi koyarak antibiyotik bile vermeden bizi gönderdi. Daha sonra Acıbadem'in web sitesinde yer alan tanı raporunda, engel durumu olmaması ve kronik rahatsızlığımın olmadığı gibi yanlış bilgiler yer almıştı. Ayrıca diyabet hastası olduğum halde ve kullandığım ilacı yanlış yazmışlardı. Bu durumdan dolayı çok rahatsız olduk. Anlaşılan o ki Acıbadem Hastanesi'ne de artık güvenmemek gerekiyor. Rahatsızlığım devam ettiği için şimdi farklı bir hastaneye tekrar gitmek zorunda kaldım.

01 Nisan 2024 16:23 (Şikayetten 2 saat sonra)

28352576 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Hastane Sürecinde İletişim Ve Tedavi Sorunları

03 Şubat 2025 13:30
Hastane Sürecinde İletişim Ve Tedavi Sorunları

Acil Serviste İstenmeyen Davranışlar

24 Ekim 2024 12:06
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2023 19:50

21 Şubat 2024 21:35