Mertcan sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi Ataşehir Acıbadem Şikayet

06 Haziran 2024 10:34

Merhaba, 04/06/2024 tarihinde Atatürk Mahallesi Turgut Özal Bulvarı A Blok, No:11 Ataşehir / İstanbul adresindeki Ataşehir Acıbadem Hastanesi çocuk bölümünde aldığım hizmeti şikayet etmek istiyorum. Çocuk doktorumuz G***** A******'e acilden oğlumun kusma ve ateş şikayeti ile gittik. Kayıt açan arkadaşlar bizi kendisinin muayene edeceğini söyledi ve acil gelmemize rağmen tam 45 dakika lobide beklettiler. Daha sonra G***** A******, başhekim ile görüştüğünü ve mesai bitiş saatinin geldiğini söyleyerek hasta kabulü yapamayacağını belirtti. Asistanı ile görüştük ve neden mağdur edildiğimizi öğrenmek istedik. Acile gelen bir çocuğu 40 dakika bekletip sonra 'ben bakmıyorum' demesi kadar mantıksız bir şey yoktu. Odasının önüne gittiğimizde kapısını yüzümüze kapattı. Özel bir hastane ve yüksek ücretler alıyorlar. Bu sağlık sektörü ve özellikle çocuk sağlığı söz konusu olduğunda kabul edilemez bir durum. Bu yapılan bir değil, iki değil; böyle doktorların hastaneyi ticarethane gibi kullanmaları kabul edilemez. Devletimize yakışmayan bu doktorların o masalarda olmaması gerekiyor. Tamamen pişmanlık yaşadığımız bir hastane.

06 Haziran 2024 10:45 (Şikayetten 11 dakika sonra)

28991857 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi'nde Randevu Sorunları Ve Saygısızlık

28 Kasım 2024 14:08
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Ataşehir Acıbadem Hastanesi'nde Yetersiz Hizmet Ve Yanlış İşlem

25 Kasım 2024 13:42
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi'nde İlgisiz Doktor Deneyimi

09 Şubat 2025 16:11