Özlem sonuçtan çok memnun

Acıbadem Hastanesi Acıbadem Ataşehir Tüp Bebek Merkezi

23 Ağustos 2024 10:03

Acıbadem Ataşehir Hastanesi Tüp Bebek Merkezi ile ilgili şikayetimi bildirmek isterim. Verilen randevu saatinde asla muayene olamıyoruz. En erken 45 dakika bekletiliyor ve herhangi bir açıklama da alamıyorsunuz. İşi gücü olan insanlarız, izin alarak geliyoruz, aracımızı paralı otoparka saat hesabıyla bırakıyoruz. Asla umurları değil. Zaten hasta olarak doktorla görüşmeler de doktorun inisiyatifinde bir sürede gerçekleşiyor yani hop hop her şey harika, bye. Eğer tanıdığı, samimi olduğu bir hasta varsa muayene uzuyor da uzuyor. Olan sizin zamanınıza, sinirinize oluyor.

23 Ağustos 2024 14:04 (Şikayetten 4 saat sonra)

29822888 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Özlem
Özlem
28 Ağustos 2024 11:04

Acıbadem Ataşehir Hastanesi başhekim yardımcısı hızlıca tarafıma dönüş sağladı. Kurum olarak özürlerini ilettiler. Kendilerine hassasiyetleri için teşekkür ederim.

Hasta Danışmanlarının Yetersizliği Zaman Kaybettiriyor

18 Ocak 2025 11:19
Tevfik sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 00:26
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi International Tüp Bebek Merkezi'Nde Yaşanan Olumsuzluklar

18 Eylül 2023 09:10
Duygu sonuçtan çok memnun

14 Nisan 2025 21:49
"Bizi hastaneye kontrol için çağırdılar. Hem eşimi hem beni arayıp olayı sordular ve yaşananlardan dolayı özür dilediler. Yaklaşımlarından memnunuz. Umarım kimse böyle bir şey yaşamasın/yaşanmasın. Teşekkürler"

22 Ekim 2024 13:16

Acıbadem Hastanesi Kategorileri