Elif sonuçtan memnun

Acıbadem Altunizade Hastanesindeki Kötü Deneyim

12 Eylül 2023 13:14
Elif'in Teşekkür Mesajı
“İlgileri için ve sorunu hızlıca çözdükleri için teşekkür ederiz eminiz tekrarı olmayacaktır buna göre organize olacaklardır”

Acıbadem Altunizade Hastanesine pazar acile geldik. Diver ti KÜ lüt teşhisi kondu... Ertesi sabah tek bir doktor kontrole gelmedi ve acı içindeyiz açıklama doktorumuz ameliyatta ve hiçbir hastayı kontrol etmedi durmadan ağrı kesici verip durdular. Gece 2 de aşırı yanma nedeniyle resmen hastane inledi ve tek 1 doktor bile ortada yok. Acilden en son birini buldular ve adam uzmanlığım değil ağrı için xanax verelim dedi... Ertesi gün sabah biri geldi ve direk ameliyat deyip gittikten sonra yine aşırı yanma u re loglar yok yanıt ise tüm ü re loglar ameliyatta. Hastane otel konseptinde... Ortada 1 tane beyaz önlüklü yok ve devletimizin parası ile ( sonuçta masrafı sigorta ödüyor) mahvolduk... Konunun CİMER'e gideceğini de belirttik devlet kesinlikle hastaneye teftiş göndermeli Çünkü yatak dışında ve ağrı kesici dışında hizmet yok. Devletimiz ilgilenecektir... Bu arada ilgisiz doktorun adı bilgi baca oda no 5517

12 Eylül 2023 13:48 (Şikayetten 34 dakika sonra)

26153560 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Elif
Elif
23 Ağustos 2024 15:55

İkbal
İkbal

Kesinlikle size ulaşmıyorlar ve "müşterilerine" gayet özensiz davranıyorlar. Bu sistematik artık!

Hüseyin
Hüseyin

Bilgi Bey'e bir hayat borçluyum. Sonsuz teşekkürler.

Emin
Emin

Geçmiş olsun keşke devlet hastanesine gitseydiniz

07 Ağustos 2023 18:10
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2023 10:00

05 Ağustos 2023 15:51