Acer Laptop Ekran Arızası

Gökhan
01 Mayıs 2023 13:14

Acer laptop markası garanti bitene kadar garantide tuttu arızalı şekilde geri gönderdi. 3 gün çalıştı aynı arızayı tekrar verdi. Şimdi de ücret isterler. Allah'ım nasıl bir markaya düştük? Garantiyi kargo da bitirdiler. Şimdi ne yapmamız gerekiyor. Acer 'den cevap bekliyorum

04 Mayıs 2023 15:37

Beni günlerce mail atın cevap vereceğiz diye oyalayıp sonra ürünün garanti si bitti ücretli yapabiliriz diye cevap veren dandi firma Acer

04 Mayıs 2023 15:27

Burada yapılan Acer marka laptop bir sorun görülmedi denerek bana gönderildi garanti süresi ürün kargodan bana ulaşana dek bitti şimdi ne kendilerine ulaşabiliyorum ne de muhatap bulabiliyorum Acer ide bu teknik servis hizmeti verdiğini iddia eden yeri kahrı perişan eyle yarabbi

04 Mayıs 2023 14:36

Bir kere daha anladım ki Acer ürün alınmaz mış bu kadar basit teknik destek altyapısı olmayan resmen yoluna çıkmış bir firmayı boykot edebilmenin tek yolu bir daha bu markayı kullanmamak, çünkü elimizden başka bir şey gelmiyor adamlar rahat rahat rahat dava yolu açık deyip işin içinden çıkabiliyor çünkü dava açmak için harcadığın paraya ürününü yaptırabilir sin 2 sene de dava sonucunu beklemesin diye düşünmekten başka bir şey elimizden gelmiyor yazıklar olsun bu markaya

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi İçinde Acer Dizüstü Bilgisayarın Haksız Şekilde Garanti Dışı Bırakılması

Emre
23 Ocak 02:08
Göktuğ sonuçtan hiç memnun değil

Acer Nitro 16: Garanti Kapsamında Cihaz Arızası Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Göktuğ