A Plus Hastanesi İlgisizliği

18 Aralık 2024 19:56

A Plus Hastanesi'ne annem c**** y**** b***** ayin 3 cn akşamı geldi 5 gün yoğun bakımda kaldı. 7 sinde yanına girdiğimde hastanız yari uyanık dedi. Doktor 8'inde annem vefat etti.

Hastane doktorundan şikayetçiyim ilgi alaka sıfır. Annenizin durumu iyiye gidiyor derken annem 8'inde vefat etti. 4 buçuk'ta aradılar oraya vardığımızda 5'buçuk tu 5 buçuk'ta ölüm saati yazdılar. Doktor orada bile yoktu güvenlik morga götürdü.

19 Aralık 2024 21:31

Hala arayan soran yok hasta haklarını da aradım hastanenin arayacaklar sözüm ona doktor Arda payas yoğun bakim hemşirelerinden şikayetçiyim annem canan yücel b*** ölümünden sorumlular gereğinin yapılmasını arz ederim

20 Aralık 2024 04:06

Annem canan yücel b*** ölümden sorumlular doktor A*** p***  bir de yoğun bakim hemşiresi bir hastanede can gidiyor teşekkür etmeye varlar hep simdi aramıyorlar bile adliyede doktoru şikayet de bulundum inşallah herkes hak ettiğini bulacak gereğinin yapılmasını arz ediyorum

Mesut
Mesut

Başınız sağ olsun, bizde hastamızı aralık ayında bu hastanede kaybettik. Sağlık Bakanlığına şikayet ettik ortak hareket için iletişime geçebilirsiniz

Cansu

Telefon numarası ni atın konuşalım yeni gördüm efendim

Hastane İhmali Ve Yanlış Tedavi Sonucu Kaybedilen Can

05 Nisan 2025 12:42
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 20:14
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Yoğun Bakımda İhmal Sonucu Annemde Yatak Yarası Ve Vefat Şüphesi

18 Eylül 2025 01:17