Ali sonuçtan hiç memnun değil

3 As Su Arıtma Sistemleri 3 As Su Arıtma Kayseri Cihaz İadesi İstiyorum Kabul Edilmiyor

18 Mart 2024 16:27

3A's Su Arıtma Sistemleri'nden satın aldığım su arıtma cihazını iade etmek istiyorum. Bana teslim edildiği sırada 1 ay içerisinde cayma hakkım olduğu belirtilmişti. Ancak gerekli yerlerle iletişime geçtiğimde bu sürenin sadece 14 gün ya da 1 hafta olduğu ifade ediliyor. Herkes farklı bilgiler vererek iadeyi kabul etmiyor. En yetkili kişilere dahi ulaşmama rağmen cihazın geri alınmayacağı söyleniyor. İlk kullandığımız günden itibaren suyun acı olduğunu fark ettik ve yaptığımız araştırmalarda suyun içerisinde sağlığa zararlı maddelerin bulunduğunu öğrendik. Sağlığımızı riske atmak istemiyoruz. Ürünü satın aldığımız ilk günden itibaren bize çeşitli yanıltıcı bilgiler verilerek ürünün montajı yapıldı ve ardından telefonlarımıza cevap verilmedi, ilgisizlikle karşılaştık. Kullanmadığım ve sağlığım açısından risk teşkil eden bu arıtma cihazının sökülerek iadesini talep ediyorum. Sözleşmede suyun cihazdan geçtiği belirtiliyor ve bu sebeple iade kabul edilmiyor. Ancak ben cihazı kullanmak istemiyorum ve iadesini talep ediyorum.

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 22:48