Defne sonuçtan hiç memnun değil

1020 Life Güzellik Denizli Hak Edilmeyen Ücret Talebi Ve Fiş Kesilmedi

17 Ağustos 2024 22:18

Bugün 1020 Life Denizli Altıntop şubesine ölçülü kaş alımı için gittim, randevu almamıştım yolumun üzerindeydi. Her zaman kaş aldırdığım kuaförümden uzakta olduğum için ve 1020 Life şubesine de ilk defa gittiğim için ölçülü kaş aldırmak istedim, kaşlarım bozulmasın diye. Sonuçta kaş aldırmak yani ne kadar olabilir ki? Diye fiyat sormadım. İşlem sonrası kasada benden 500 TL talep edildi, ben mi yanlış anladım acaba diye tekrar sorduğum zaman ölçülü kaş alım ücretinin 500 TL olduğu söylendi, ödemeyi nakit olarak yaptım fiş kesilmedi. Benim de istemek aklıma gelmedi, oradan ayrılıp eve geldikten sonra farklı markalarda birkaç güzellik şubesini arayıp ölçülü kaş alımı fiyatı sordum aradığım 2 yerde de ölçülü kaş alımı için 150 TL fiyat aldım. Yaptırdığım işlemin kesinlikle 500 TL'lik bir işlem olduğunu düşünmüyorum. Piyasaya göre fiyatlar inanılmaz pahalı, 2 katı dahi olsa bir derece kabul edilebilir. Ayrıca 500 TL'lik bir hizmet de almadım. Kesinlikle hiçbir talebim yok sadece benim gibi başkalarının başına gelmemesi için bu şikayeti paylaşıyorum. Bir daha asla oraya uğramam.

08 Ocak 2025 21:35
Kalıcı Makyajda Hayal Kırıklığı
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Latife Beauty Microblading Hatalı İşlem

28 Şubat 2024 23:31
Şaziye sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 16:31

Kaş Tasarımında Hayal Kırıklığı Ve Maddi Kayıp