ZyXEL Modem Güncelleme Sorunu!

Enes
11 Şubat 2024 01:28

TurkNet tarafından size ait olan modemi kullanmaktayım. Modeli VMG3625-T50B olan modemin arayüzünde bir güncelleme olduğunu gördüm ve güncellemeyi yaptım. Güncellemeyi yaptığım andan itibaren internetim kesildi ve sonrasında internet erişimim olmadı. Bu nedenle TurkNet ile iletişime geçtim. İnternet erişimimde bir sorun olmadığını ilettiler ve modemi sağlayan firma ile görüşmemi önerdiler. Zyxel ile görüşme yaptım; çalışma saatleri hafta içi 09:00 ile 18:00 arası olduğu için, ben de bu saatlerde çalıştığım için, modemin yanında olmadan arayamadım. Modem yanımda olmadığı için çözüm için uygulamam gereken adımları Word dosyasında gönderdiler. Adım adım, en ince detayına kadar kontrol ederek uyguladım fakat olumlu bir sonuç alamadım. Tekrar tekrar görüşmeler gerçekleştirdim. En sonunda modemi kontrol etmeleri için gönderdim fakat herhangi bir sorun görülmediği belirtildi. Sorun şu ki, farklı eski bir modem taktığımda herhangi bir sorun yaşamıyorum ve internetimde bir sorun yok; ancak bu modemle sorun yaşıyorum. Sorunun neden görülmediğini anlamadım. Lütfen, bu konuda acil destek ve çözüm yolu bekliyorum. Şu an kullandığım modem eski ve internet hızım düşük.

11 Şubat 2024 08:19 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünümüzle ilgili yaşadığınız sorunun tam olarak tespit edilmesi için yapacağımız yönlendirmelerle, ürün üzerinde sizinle birlikte inceleme yapılması gerekmektedir. . Zyxel Müşteri Destek Organizasyonu

Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Ayhan
16 Temmuz 2024 10:04