Zurich Sigorta'da Tazminat Ödemesi Gecikiyor

15 Kasım 2023 10:032.215

Zurich Sigorta'dan değer kaybı tazminatımı süresi geçmesine rağmen ödemiyor. Müvekkilim adına açtığım 973456 numaralı değer kaybı dosyasında kanuni süreler dolmasına rağmen dosya sorumlusu o** b** isimli çalışanın sorumsuzluğu ve dosyayı incelemesini bir türlü bitirememesi sebebiyle z** Sigorta, değer kaybı tazminatını ödememekte ısrar ediyor. Dosya sorumlusuna bizzat kendisine mail atmama rağmen herhangi bir cevap alamadım. Çok amatör davranışlar sergileniyor. Mağduriyet büyük.

15 Kasım 2023 10:04 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Sigortalımız, İletmiş olduğunuz talep değerlendirmeye alınmış olup, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ZURICH SİGORTA A.Ş. Müşteri Deneyimi ve Memnuniyeti Departmanı

15 Kasım 2023 11:58

Sayın Sigortalımız, 15.11.2023 tarihindeki görüşmemize istinaden tarafınıza gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Saygılarımızla, ZURİCH SİGORTA A.Ş

Furkan
20 Kasım 2023 13:16

Merhaba Şikayetim hala sürmekte Ödemiş olduğunuz değer kaybı tutarına itiraz etmeme rağmen dosya sorumlunuz eksper raporunda belirtilen değer kaybı tutarını tarafımıza ödemedi ve bize bununla alakalı bir bilgilendirme yapmadı Mağduriyetimiz hala sürmekte

Mesut
Benzer Şikayeti Var
30 Kasım 2023 19:27

Aynı şekilde beni de mağdur ettiler miktarın hiçbir önemi yok benim için. Ama tutum ve davranışlarından dolayı taktım ben bunlara her türlü yasal hakkımı arayacağım fazlasıyla bakalım göreceğiz.

Değer Kaybı Başvurum Sonuçlanmıyor!

26 Mart 2025 20:382.729

Zurich Sigorta ya 11/03/2025 tarihinde değer kaybı başvurusunda bulundum yasal süre geçmesine rağmen hala dosyanız incel...

Değer Kaybı Başvurum Sonuçlanmıyor!

Eksper Değerlendirmesi Yapılmadığı İçin Ödeme Bekliyorum

16 Nisan 2025 01:213.782

Zurich Sigorta değer kaybı başvurusunu 14.02.2025 tarihinde yaptım. 1166038 numaralı dosyanız için eksper atanmıştır şek...

Eksper Değerlendirmesi Yapılmadığı İçin Ödeme Bekliyorum