Fikri sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 18:23

Zürih Sigorta'dan kaskom var. Tam bir hafta önce bir araç geri geri gelerek çeki demiri ile benim aracıma önden girerek (! ) hasar verdi. Doğal olarak ben de sigortama başvurarak çekici ile aracımı anlaşmalı servise çektirdim. 26.3.2024 tarihinde olan bu olaydan sonra defalarca aramama rağmen henüz bir ikame araç alamadım. Çalıştığım yer Kayseri'ye 21 km mesafede ve bazen günde birkaç kez gidip gelmem gerekiyor. Taksi ile, (gideceğim yere göre) 600-800 TL tutuyor. Bugün aracımın durumunu anlamak üzere servisi aradığımda, "kaportanın tamamlandığını, kullanılacak radyatör, tampon vb. Nin geldiğini ve haftaya aracımı teslim edebileceklerini söylediler. Bunun üzerine Zürih Sigorta'yı aradığımda, henüz dosyanın onaylanmadığı söylendi. Ben de nasıl olur, servis aracı neredeyse bitirmek üzere, sizden onay almadan bir şey yapması mümkün değil, dediğimde call center'daki görevli hanım şaşırdı. Sanıyorum bu onların şirket politikası. İptal ettirebilirsem anlaşmamı iptal ettirmeyi, ettiremezsem de bir daha kesinlikle Zürih Sigorta'dan 1 TL'lik bile bir poliçe almayı düşünmüyorum. Bu arada da bir avukat hanım arayıp araç değeri ile ilgili vekaletname istedi. Bu avukatın benim hasar bilgilerimi nasıl ele geçirdiğini merak ediyorum.

profile profile
02 Nisan 2024 08:20 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sayın Sigortalımız, İletmiş olduğunuz talep değerlendirmeye alınmış olup, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ZURICH SİGORTA A.Ş. Müşteri Deneyimi ve Memnuniyeti Departmanı

02 Nisan 2024 09:58

Gelen bu mesajdan anlaşılabileceği gibi yine aynı oyalama taktiği. 1 haftadır ikame araç alamıyorum ve hala 'inceleyip size dönüş yapacağız' diye cevap veriliyor. Ya sabır... Bu arada servis aracımı onarıp hafta sonuna teslim edecek...

02 Nisan 2024 17:16

Şikayetim üzerine bugün, tam bir hafta sonra ikame araç verildi! Bir daha mı? Asla,

03 Nisan 2024 09:41

Sayın Sigortalımız, 03.04.2024 tarihindeki görüşmemize istinaden tarafınıza gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Saygılarımızla, ZURİCH SİGORTA A.Ş

Korhan sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2024 19:24
Zurich Sigorta - İkame Araç Ve İletişim Beceriksizliği
Armağan sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2023 16:08
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2023 10:28
Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

Zurich Sigorta Hasar Onayı Ve İkame Araç Tahsisinde Çıkartılan Zorluklar

06 Haziran 2024 20:37