Halit sonuçtan çok memnun

Sigorta Poliçesi Onaylanmadı, Para İadesi Yapılmadı

Sigorta Poliçesi Onaylanmadı, Para İadesi Yapılmadı
26 Aralık 2024 17:32
Halit'in Teşekkür Mesajı
“Bir daha bu şirketten fiyat almayacağıma söz veriyorum boş boşa paramızı kullandılar ve şikayet var a yazmasaydım paramız geri dönmezdi bence karşımızda muhatap yok herkese diyeceğim sigorta kesmeyin buradan poliçenin arkasında durmuyor kaza olursa arkamızda hiç durmaz başka bir açıklaması yok”

Ayın 12'sinde Zurich Sigorta'dan sigorta kesmek için fiyat aldık. Kredi kartından çekim yapıldı ama poliçe onaylanmadı ve paramın iadesi yapılmadı. İletişim sağladığımızda müşteri hizmetleri geri dönüş yapmadı ve param hâlâ yatmadı. Şu an kredi kartımdan çekilmiş görünüyor fakat sigortam yapılmadı. Zurich Sigorta şirketi

26 Aralık 2024 19:06 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın İlgili, Bilgilere ulaşılabilmesi adına poliçe sahibinin TCKN'sini ya da poliçe numarasını iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Zurich Sigorta A.Ş.

26 Aralık 2024 19:08
sigorta-policesi-onaylanmadi-para-iadesi-yapilmadi-1.jpg

27 Aralık 2024 09:57

Sayın İlgili, İletmiş olduğunuz talep değerlendirmeye alınmış olup en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ZURICH SİGORTA A.Ş. Müşteri Deneyimi ve Memnuniyeti Departmanı

30 Aralık 2024 14:17

Sayın İlgili, 30.12.2024 tarihindeki görüşmemize istinaden tarafınıza gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Saygılarımızla, ZURİCH SİGORTA A.Ş

31 Aralık 2024 11:18

Yol Yardım Hizmetine Ulaşamıyorum

28 Haziran 2025 15:42
yol-yardim-hizmetine-ulasamiyorum-1.pdf

İzinsiz Kredi Kartı Çekimi Ve Bilgi Talebi

09 Aralık 2024 19:27
İzinsiz Kredi Kartı Çekimi Ve Bilgi Talebi
Ece sonuçtan hiç memnun değil

Zurich Sigorta Tarafından Zeyilnamenin Günlerdir Yapılamaması

16 Nisan 2024 18:47

Hasar Ödemesi Ve İkame Araç Hakkım Haftalardır Sağlanmıyor

19 Eylül 2025 11:43
Hasar Ödemesi Ve İkame Araç Hakkım Haftalardır Sağlanmıyor
İrfan sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 20:25