İzinsiz Kredi Kartı Çekimi Ve Bilgi Talebi

İzinsiz Kredi Kartı Çekimi Ve Bilgi Talebi
09 Aralık 2024 19:27

14.10.2024'te Zurich Sigorta'dan aldığım 29018903 poliçe numaralı araç sigortasından 2 ay sonra, yani bugün, durup dururken kredi kartımdan 3800,26 TL'lik bir para çekildi. Herhangi bir borcum, ödemem ya da alışverişim olmamasına rağmen, alakasız ve rızam dışında kartım kullanıldı. Tarafıma bir an önce bilgi verilmesini ve tutarın ivedilikle iadesini talep ediyorum.

Ayrıca, kart bilgilerimi saklamaları ve ödemeyi tek çekim/tek seferde yapmama, borçsuz olmama ve kart bilgilerimi kaydetmeme rağmen kredi kartımdan nasıl harcama yaptıklarıyla ilgili de bilgi talep ediyorum.

09 Aralık 2024 21:52 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sayın İlgili, İletmiş olduğunuz talep değerlendirmeye alınmış olup en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ZURICH SİGORTA A.Ş. Müşteri Deneyimi ve Memnuniyeti Departmanı

11 Aralık 2024 10:32

Sayın İlgili, 11.12.2024 tarihindeki görüşmemize istinaden tarafınıza gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Saygılarımızla, ZURİCH SİGORTA A.Ş

14 Temmuz 2023 19:33
Tuğberk sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 09:11
Kişisel Verilerin İzinsiz Paylaşımı Ve Hatalı Hasar Reddine Tepki
Ece sonuçtan hiç memnun değil

Zurich Sigorta Tarafından Zeyilnamenin Günlerdir Yapılamaması

16 Nisan 2024 18:47
Halit sonuçtan çok memnun

Sigorta Poliçesi Onaylanmadı, Para İadesi Yapılmadı

26 Aralık 2024 17:32
"Bir daha bu şirketten fiyat almayacağıma söz veriyorum boş boşa paramızı kullandılar ve şikayet var a yazmasaydım paramız geri dönmezdi bence karşımızda muhatap yok herkese diyeceğim sigorta kesmeyin buradan poliçenin arkasında durmuyor kaza olursa arkamızda hiç durmaz başka bir açıklaması yok"
Sigorta Poliçesi Onaylanmadı, Para İadesi Yapılmadı
Gül sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 11:13
Yanlış Çekilen Sigorta Ücreti İadesi