Zümra Butik (zmrbutik) İade Sürecinde Yaşanan Sorun Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

27 Temmuz 2024 23:13

Instagram'da zmrbutik'ten yaklaşık 14.000 TL değerinde ürün aldım. Ürünler elime geçti ve ben aynı gün içerisinde ürünleri kargo ile geri gönderdim. Çünkü kumaşları bana kalın geldi, beğenmedim. Akabinde butiği bilgilendirdim ve paramı iade istedim.

Parayı iade edemeyeceklerini ve ürünü değişim yapabileceklerini söylediler ve baskı yaptılar. Benim beğendiğim başka ürün yok. Şimdi kalkıp zorla ürün mü alayım? Ürünü geri gönderdim, ellerinde fakat benim paradan haber yok. Para çöp oldu.

Paradan daha önemli olan ise bu kadar pahalı ürünler satan bir butiğin bu kadar basitleşmesi. Ben tüm yasal haklarımı kullanacağım.

Merwe
Merwe

Ben Tüketici Hakem Heyeti'ne alışveriş yaptığım kartın tedarikçisi olan bankaya GİB e şikayet ettim biraya ve Google a yazdım hatta sattıkları ürünlerin sahibi olan markalara mail attım fakat hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadı... Adamlar çok rahat. Eğer siz bir geri dönüş alabilirseniz beni de bilgilendirir misiniz

İade Sürecinde Haksız Kargo Ücreti Ve Faturasız İşlem Mağduriyeti

31 Temmuz 2025 16:33