Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 13:51

Samsun Züleyha yeşilbaş güzellik merkezinde yapılan plazma pen uygulamasından sonra cildimde oluşan izler 3 güne geçer denilmesine rağmen 2 ay oldu iyileşmedi. Cildiye doktoruna gittik yüzde çukurlaşmış izlere neden olduğunu ve bu izlerin gitmeyeceğini söyledi. Plazma pen uygulama yetkisi olmadan yapması ve sonucunda hasar görmüş olduğum için bu işletmeden ve sahibinden şikayetçiyim. Anlattıklarının hiçbiri doğru değil para iadesi ve doktor masraflarımın karşılanmasını istiyorum.

Yorumlar (8)

Züleyha
Züleyha

Çiğdem Hanım, yaşadığınızı düşündüğünüz mağduriyet için çok üzgünüz. Süreci kısaca hatırlamak gerekirse, siz işlemde bir onay formu imzalamıştınız ve orada yapmamanız gerekenler yazıyordu. Buna karşılık işlemden 2 gün sonra özel bir sebeple fondöten kullanmak zorunda olduğunuz beni arayarak ilettiniz ve ben de bunun henüz iyileşmemiş cildinize büyük zarar vereceğini söyledim. Yine yaptınız. Süreç zaten resmi makamlara iletildiği için bu kadarlık bir açıklamayla yetinmek zorundayım. Çok geçmiş olsun.

Çiğdem

Bize imzaladığımız belgeyi bile vermediniz

Çiğdem

Böyle bir şey olmadı dediğiniz kremleri kullandım sadece aradığımızda açmadınız bile sizin yaptığınız yetkiniz olmayan bir işlem sonucunda yüzüm bu şekilde kaldı mahkeme de konuşma kayıtlarını da isteriz merak etmeyin

Billur

Instagram adresim billurc_ buradan bana ulaşabilirsiniz

Billur

Ben Samsun'da gazeteciyim konuyu haber yapmak için sizinle iletişime geçmiştim. Çünkü yüzünüz fotoğraftaki gibi kaldıysa ciddi bir suç söz konusu

Çiğdem

Evet öyle kaldı tedavi görüyorum fakat doktor eskisi gibi olmaz iz geçmez dedi son hali bu şekilde 4 kez lazer tedavisi aldım daha da devam edeceğiz ama cildim böyle kaldı

Billur

Merhabalar konu ile ilgili iletişime geçmek istiyoruz. Dönüş yaparsanız sevinirim

Çiğdem

Nereye dönüş yapacağım iletişim bilgisi verir misiniz

Lilium Güzellik Merkezi İzmir Aliağa Lilium Güzellik Salonu Plazma Pen İşlemi Mağduriyeti

02 Kasım 2023 00:02
Figen sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 15:09
Kudret sonuçtan hiç memnun değil

Plazma Pen İşlemi Sonrası Hayal Kırıklığı

07 Kasım 2024 11:34