Kudret sonuçtan hiç memnun değil

Plazma Pen İşlemi Sonrası Hayal Kırıklığı

07 Kasım 2024 11:34

Neredeyse bir ay önce gittim Gold plazma pen işlemini önerdiler buna çok güzel ikna ettiler. 7-10 gün içinde iyileşeceksin dediler.

Şu an aynaya bile bakmak istemiyorum en büyük pişmanlığım oraya gidip bu işlemi yaptırmaktı. Yanık ve leke izi oldu. Hiçbir krem geçirmiyor ayrıca verdikleri ürünü pahalıya satıp ve yüzüme sivilce yaptı.

Yorumlar (19)

Eliff
Eliff

Merhaba izleriniz geçti mi

Kudret

Göz atlarım çökük ve mor yüzümde tüy ve sivilce yap bezeleri çoğaldı hangi birini sayayamım ki hakkım helal değil bir insanın hayatıyla oynanamaz bu kadar

Aynı işlemi bende yaptrırdim yanık izi kaldı 2 aydır geçmiyor

2. Seans yapıldı gayet iyi yalnız düşük derece başlanmalı

Serpil

En düşük 1. Seviye ile yapılmalı yaptıran yapan bürsuru var önemli olan seviye ve yapılmayacak yerler göz altı asla burun üstü ve dudak üstü

Rıdvan

İyi akşamlar Serpil hanım aynısı başımada geldi çok yüksek dozda uygulandı çözümü var mı

Ahmet

Merhaba Kader Hanım iyileşme yönünden var mı bir gelişme inşallah vardır

Kudret

Bilmiyorum gerçekten başka bir işlem yapmaktan korkar oldum. Dermapen yaptırmayı düşünmüyorum

Ahmet

Bu nasıl bir işlemdir hiçbir çözümü çaresi yok mudur

Kudret

Göz çevremde çukur oluştu. Hala kapkara kocaman lekeler var geçmeyecek sanırım

İsa
İsa

Kesinlikle yaptırmayın bende yaptırdım 1 buçuk ay oldu kocaman bir leke ile geziyorum yüzümde çok pişman oldum insanların içine çıkamıyorum psikolojim bozuldu plazmapen asla yaptırmayın şimdi de Dermapen yapalım diyorlar geçmesi için o kadar sinirliyim ki hiçbir ilaç krem geçirmiyor bu izi

Serpil

Dermapen için en az 2 ay veya 4 ay bekle lütfen sakin genç stajyerlere yaptırmayın madecassol fito karıştır 2 günde bir gece hafif sur

Kudret

Kesinlikle Dermapen yaptırmayın! İkinci seans önerecekler asla kese sür dediler bana bu da yanlış çünkü yanık bir yüz var hasas tahriş eder çok daha kötü olur

Ahmet

Çok geçmiş olsun Kader Hanım inşallah en yakın zamanda iyileşir hiçbir çözümü yok mu bu izlerin geçmesi için çünkü geçen süre az bir zaman değil

Kudret

Paylaşımlar zaten onlara ait olduğunu düşünmüyorum. Diğer işlemleri bilmiyorum ama Gold plazmaya yorum hiç görmedim bugün memnun olsaydım yorum yapardım ama ne yazık ki öyle olmadı para karşılığında yüzümü mahvettiler

Ahmet

Daha güzel daha sağlıklı bir cilt beklerken bu şekilde olması kim olsa üzer bende yaptırmayı düşünüyordum ama şu an imkanı yok... Böyle sonuçlar oluşacağını bile bile sırf para kazanmak için ne diye bu şekilde işlem yapıp insanların sağlığı ile oynarlar böyle yerlerin kapatılması başka insanlarında mağdur olmaması lazım

Kudret

Yanık izi krem kullanılıyorum. O kadar çok pişmanım ki aynaya bile bakmak istemiyorum yüzümde hiçbir şey yoktu kendileri de söyledi göz kapaklarım düşüktü sadece ama bütün yüze işlem yapıldı şu an sivilce leke ve yanık izleri

Ahmet

Merhabalar şu an bir değişiklik var mı iyileşmesi için nasıl bir yol izliyorsunuz

Kudret

Merhaba Ahmet bey hiçbir dermatoloğun normal karşıladığı bir işlem değil. Şu an hiçbir gelişme yok ürünleri sivilce yaptı. Medacasol krem tavsiye ediyorlar bu krem sadece hücre yenileyici ben yanık ve leke kremi kullanılıyorum ikinci seansı önerdiler yaptırmam böyle bir işlem yaptıracaksanız muhakkak bir dermatolog tarafından yapılmalı

Innovation Mecidiyeköy Güzellik Merkezi Cildim Mahvoldu!

21 Kasım 2024 20:31
Figen sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 15:09