Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

Zuhal Müzik Takamine GD11 Mns Model Akustik Gitarın Kalitesiz Telleri Ve Kopan Burgusu

09 Ekim 2023 01:20

Yaklaşık 2 yıl önce Zuhal Müzik İzmir Çankaya mağazasından Takamine GD11MNS model akustik gitar satın aldım ve ürünün 2 yıl garantili olduğu bilgisi verildi. Kendi üzerinde gelen tellerle bir süre çaldıktan sonra 1. Tel (mi) akort yaptığım sırada burgu noktasında koptu. Üstelik bu durum ince tona değil aksine re'ye indirildiğinde meydana geldi. Gitarı mağazaya götürerek durumu bildirdim; üzerindeki tellerin uzun süredir beklediğini bu yüzden zamanla eskiyip aşınmış olabileceğini, burguda çapak vb. Herhangi bir sorun olmadığını söyleyip yeni bir tel seti taktılar. Yeni tellerle bir süre çaldıktan sonra yine 1. Tel mi'den re'ye indirilirken aynı noktada koptu. İkinci kez yaşanan bu sorun sonucunda tekrar onlarca kilometre yol kat ederek gitarı mağazaya götürdüm.

Mağaza personeli yardım etmek istediklerini ancak ellerinde yedek burgu olmadığını söyledi. Bunun yerine 1. Ve 3. Burgunun yerlerini değiştirebileceklerini ve bu kopma sorunun daha kalın telde tekrarlanmayacağını iddia ettiler. Yedek parça olmadığı için söyleneni mecburen kabul ettim. Eklediğim fotoğraflarda gördüğünüz gibi burgu yeri değiştirilip 0.13 kalınlığında tel takımı takılmasına rağmen bu sefer 3. Tel akort yaptığım sırada burgu noktasından koptu! Kayıt sürecinde olduğum için hemen 3. Teli yeni bir tel setini bozarak değiştirmek zorunda kaldım. Ve beklenen sonuç; aradan 1 hafta geçmeden tel 4. Sefer aynı noktada yani burgu kısmından koptu! Artık bu durum kabusa dönüşmeye başladı ve beni müzik yapmaktan soğuttu açıkçası! Üzerindeki ilk telleri saymazsak toplam 3 takım tel kullanılamaz hale geldi ve 1100 TL zarara uğradım.

Firmanın elinde yedek burgu olmamasından dolayı gitar şu anki haliyle kullanılamaz durumda. Takamine Japonya merkez ofisine bu durumu bildiren bir e-posta gönderdim ancak kale alıp yanıt bile yazmadılar. Özetle; Zuhal Müzik ayıplı mal satıyor, ortada kendini tekrarlayan belirgin bir sorun olduğu halde doğru düzgün inceleme yapmadan müşteriyi başından savıyor ve sattığı ürünün yedek parçasını elinde bulunduramayarak müşteriyi mağdur edip tekrar tekrar zarara uğratıyor.

Bahadır
Bahadır
09 Ekim 2023 15:50

Mağaza sorumlusuyla az önce telefonda görüştüm, sorunla bizzat ilgileneceğini ve kısa sürede çözmeye çalışacağınız belirtti. --- Ayrıca sikayetvar.com editörlerini de başlığı alakasız bir şekilde değiştirdikleri için sikayetvar.com'a şikayet ediyorum.

Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 12:47
Garanti Kapsamında Olmayan Kırık Burgu Dişlisi
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Zuhal Müzik Gitar Alışverişinde Hayal Kırıklığı!

14 Şubat 2025 17:42
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Zuhal Müzik Ankara Şubesi İade Kabul Etmiyor

31 Mayıs 2024 12:18