Musa sonuçtan çok memnun

22 Mayıs 2023 19:25
Musa'nın Teşekkür Mesajı
“Zırhlıoğlu adına arayıp iletişim kuran Sn. Tansu Hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ederim”

Gebze Zırhlı Toptan'dan almış olduğum karpuzun içi beyaz bir şekilde çıktı ve tadı kesinlikle yoktu. Değişim veya iade için geri götürdüğümde mağaza müdürü olduğunu beyan eden ve oldukça nezaket ve kibarlıktan uzak olan E*** isimli şahıs değişim ya da iade olmadığını söyledi. Reyonun önüne asılı duran A4 kağıtta karpuzun iadesi yoktur yazısını ekliyorum. Yazıdan da anlaşılacağı üzere yırtık, okunaklı olmayan, karpuz reyonunda değil kavunların önünde asılı duran yazıyı göstererek notumuz vardır diyorlar. Kayıtlardan anlaşılacaktır yıllardır Zırhlı Market'i kullanan birisiyim. Bu üslup bu tavır size ve şirketinize yakışmıyor. Karpuzu reyonun üzerine bıraktım, ücret iadesini talep ediyorum.

23 Mayıs 2023 11:29 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim sebebi ile özür dileriz. Müşteri Hizmetlerimiz konu ile ilgili sizinle en yakın sürede iletişim kuracaktır. Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, ZIRHLI TOPTAN MARKET

Musa
Musa
23 Mayıs 2023 14:55

Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 2025 20:02

22 Mayıs 2025 19:34