Zip Finansman Referans Kodunu Girmeyi Unuttum Müşteri Hizmetlerine Bağlanamıyorum

16 Mart 2024 13:01

Zip uygulamasındaki hesabıma ödeme yaptım, açıklama kısmına referans numarasını yazmadığımı fark ettim. Ancak farklı bir bankadan yaptığım para transferinin çıkışı gerçekleşti, fakat Zip hesabıma para girişi olmadı. Bankanızı sürekli arıyorum ancak ulaşamıyorum. Paranın hesabıma yatırılmasını ve durumun acilen düzeltilmesini talep ediyorum.

Yorumlar (6)

Şikayeti Çözüldü

Sorununuz çözüldü mü çözüldüyse nasıl çözdüler rica etsem bilgi verebilir misiniz aynı sorunu ben de yaşadım

Nsjsjw

Merhaba, 11.04.2024 tarihinde zip üzerinden almış olduğumuz cihazın taksit parasını IBAN'dan attım ama referans kodunu yazmayı unuttum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Şikayeti Çözüldü

Sorununuz çözüldü mü çözüldüyse nasıl çözüldü bilgi verir misiniz rica etsem aynı sorunu ben de yaşadım

Serpil

Meal hesabı verdiler oraya yazdım dekontla beraber bakalım İ[email protected] buraya yazabilirsiniz

Nsjsjw

Sorununuz giderildi mi aynı durumu bende az önce yaşadım

Saliha sonuçtan memnun

17 Aralık 2024 23:13
"Sorunum çözüldü teşekkürler"
Emrah sonuçtan çok memnun

05 Ocak 2025 01:35
"Sorunum çözüldü çok teşekkür ediyorum"