Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Tecrübesiz Ve Özensiz Diyetisyen

10 Haziran 2024 20:00

Hastanenin gebe izlem polikliniğine diyetisyen göreviyle birini yerleştirmişler. İlk gelişim dört gün önceydi ve uzun süre sohbet ederek düzgünce dinleyerek diyet yazan bir diyetisyen vardı. Ama bugün oturan başörtülü tam bir facia. Kimi koyarsan koy yapabilir zaten hazır listeye gelişigüzel rakam ekliyor. Diyabetli gebe için tam porsiyon meyve yazmış pilav yazmış. Kendi doktorum ve perşembe günü gittiğim diyetisyen özellikle yarım porsiyon meyve demişti. Verdiği saatlerin sıkıntılı olduğunu ben bile biliyorum hem tecrübesiz hem üslubu yanlış. Çocuk var karşısında sanki bir de hesap soruyor neden yok yanında hayret bir şey diye. Ayrıca Dinlemiyor bile eski listem yanımda yok diye yenisini derme çatma yazdı. Oysa tekrarlamıştım yatan hastayım daha uygulayamadım diye. Daha tecrübeli ve kendini eğitmiş biri olmalı diye düşünüyorum. İnanın çıkınca hayret ettim attım doğrudan çöpe. Dört gün kaldım doktorlar ve hemşireler çok ilgili ve bilgilendirmeler tam yerindeydi. Onlar bile onca hastaya rağmen böyle sabırlıyken alt üstü form dolduran birinin tecrübesizliğine emanet edilmemeli o koltuk. Onca insan vardır o ekmeği yemek için bekleyen ve hak eden. Doktorum yönlendirdi ve isteğini göz ardı etmemek için uğradım zaten. Ama beş dakika da olsa vakit kaybı.

Hastanede Gebelik Takibi Ve İletişim Sorunları

11 Mart 2025 20:59
Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

Riskli Gebelikte Umursamaz Ve Azarlayıcı Muamele

06 Kasım 2024 01:00
Seyda sonuçtan hiç memnun değil

10 Nisan 2025 03:54

Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Randevu Alınan Doktor Asla Olmuyor Olan Kişi De Asla İlgilenmiyor

29 Ocak 2024 17:34