Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Randevu Alınan Doktor Asla Olmuyor Olan Kişi De Asla İlgilenmiyor

29 Ocak 2024 17:34

4 kez aynı kadın doğum doktorundan randevu alarak hastaneye gitmeme rağmen hiç birinde randevu aldığım doktora muayene olamadım. Başından beri tek doktor ile ilerlemek istedim. Bir doktor adına iki ayrı oda açılmış hastalar ikiye bölünmüş sıra ile çağırıyorlar içeride kapıda ismi yazan doktor asla yok aksine 2-3 kişi var sohbet ediyorlar hastalar ile ilgilenmiyorlar doktor olduklarını da düşünmüyorum. Ne bir bilgilendirme ne bir ilgi gerçekten çok şaşırdım. Onlar gebelere alışmış olabilirler ama her gebenin iple çektiği gündür muayene günü. Beni muayene ederken asla benimle konuşmayıp bir de ekranı çevirip zahmet edip bebeği bile bana göstermedi ben uyarana kadar. Benim haftamda farklı hastaya bakıp bebeğin karnında öldüğünü gördüğü bir başka randevuyu yanındaki çalışma arkadaşına anlatmaktan da kaçınmadı. Bebeğimin kalp atışlarını kaydetmek için ses kaydı başlatmıştım hepsi de telefonumda kayıt altında konuşmaların ama tabi kalp atışını zahmet edip dinletmedi. Bu nasıl bir iş aklım almıyor. 4 kez şansımı denedim hepsi fiyasko. Madem doktor yok neden randevu açık?

Bedriye
Bedriye

Kesinlikle katılıyorum randevu aldığınız doktor asla olmuyor odada. Bayan doktora randevu alıyorum hastaneye gittiğimde erkek doktor oluyor odada. Kapıda yazan isim farklı odada olan kişi farklı nasıl iş anlamadım. Doktor yoksa randevusu neden açık. Hangi doktor bakacaksa onun adı yazmalı mrs ve kapı da kime gittiğimizi bilelim

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Hastaya Saygısız Tavır Ve İlgisizlik

07 Kasım 2024 15:21