Zerka Concept Tam Bir Hayal Kırıklığı

08 Haziran 2024 13:01

Zerka Concept'ten 6 ay önce yatak, komodin ve gardırop almıştık. Gardırobun kapaklarını fotoğraftaki gibi göndermediler. İçini de çizdiğimiz, anlaştığımız şekilde göndermediler. Yerine şifonyer gönderelim dediler. Onun da parasını aldılar. Her şey demonte geldi. Kurulumu haziranda yapacağımızı söyledik ve bu bilgi onlarda vardı. Düğüne yakın ev tutunca kurulumunu yaparız diye ürünleri tek tek birleştirip sökmedik ve bugün kurulumu yaparken fark ettik ki komodinlerimizi göndermemişler. Şu an yatak, gardırop vs. yapıyorlar ama ne tesadüfse diğer ürünlerde komodin var. Ancak bizim aldığımız yatağın komodinini yapan usta yokmuş. Para iadesi vermek istediler ama biz aynı renk, aynı ahşaptan bulup nerede yaptıracağız? Ayrıca yerimiz ters olduğu için kargo getirmez, nakliyeyle gönderelim demelerini de kabul etmiştik. Nakliyeyle ürünler çıktığında ürün teslim edildi ama kaç paket olduğunu göremedikleri için belki de gelmiştir gibi şeyler söylediler. Ama gelse neden saklayalım, zaten kendileri de emin değiller. Böyle şeyler yaşamışlar ki hemen para iadesi dediler. Verdikleri para 6 ay önce için geçerli olan bir para. Gardırop ve yatak farklı tonlarda geldi. Bize fotoğraf attıklarını söylüyorlar ama fotoğraftan belli olan bir şey değildi. Bunu canlı kendileri gördüklerinde anlamamış, fark etmemiş olmaları imkansız. Bunun için sundukları çözüm marangoza aynı renkte boyatmam. Kısacası, bize her anlamda pişmanlık yaşattılar.

08 Haziran 2024 15:30 (Şikayetten 2 saat sonra)
08 Haziran 2024 15:44

Evet 6 ay öncesinden sipariş verildi ama yaz tatilinde kurulacağı bilgisi size verilmişti ve sizde bize bunun güvencesini vermiştiniz evet ürünler gönderildi olarak kayıt var elinizde ama kaç parça olduğuna dair bir kanıt yok ürün iadesi yapıldı fakat bizim 6 ay önce aldığımız fiyatla yapıldı şu an için çok komik bir para ve onun haricinde biraz önce size de ilettiğimiz o sallanan yatağınızdan (biraz önce kurulumunu yaptığımız yatak da kırık yanlış üretimli çıktı) sonra cevap vermenizde farklı bir konu. Hadi o yatağında parasını verin öyleyse çünkü bunda da hatanızı kabul ettiniz ustanız da kabul etti

08 Haziran 2024 16:19
08 Haziran 2024 16:29

Durup durup 6 ay diye belirtmeniz sizi haklı çıkarmıyor eğer 6 aylık bir ürünün kaydına ulaşamıyorsanız bu sizin sorununuz buradan da yok eksik şu bu demeyin yanlış yapmışsınız  siz insanların en az 10 yıl kullanması gereken bir ürünü çöp ettiniz bir küsur olsaydı buraya taşınmazdı zaten siz başlı başına kusur oldunuz

08 Haziran 2024 17:21
08 Haziran 2024 17:27

Burda gayet de haklı haklı aranıyor bende haklıyım siz kaç ürün ulaştırdığınızı daha bilmiyorsunuz geldi sanıyoruz ama gelmemiş de olabilir dediniz telefonda şimdi yok bana havadan para vermiş gibi çoğu kişiyi mağdur etmişsiniz

08 Haziran 2024 17:36

Bu tarz ürünler kargo ile gönderiliyor kargo kayıtlarında paket bilgisi bulunduğu için teyit alabiliyoruz. Nakliye ile gönderildiği için paket bilgisi bulunmadığından teyit alamıyoruz. Zaten bu sebeple para iadesi yapıldı. On binlerce teslimat yapılıyor.

08 Haziran 2024 17:41

Evet bu da yine sizin sorumluluğunuzda olması gereken bir şeydi nakliyeyi siz ayarladınız sonuçta her türlü haksızsınız

08 Haziran 2024 17:50

Eğer ki benim hakkıma girmiş ve benim paramı yanlış eksik hatalı kötü bir ürün için aldıysanız o paranın helal olmadığınızı size söylemek çok da hakkımdır iyi günler hayırlı helal kazançlar

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Mobilyamevime.com Kusurlu Ürünü Yeni Diye Teslim Etmeye Çalışma

22 Eylül 2024 03:53