Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Zeray İnşaat Proje Teslimatında Yaşanan Gecikmeler Ve Yaşanan Sorunlar

11 Eylül 2024 14:57

2022 yılında Zeray Esil projesinden en geç Kasım 2023 kadar biter ve teslim edilir vaadi ile ev aldım. Ağustos 2022 ayında ödemelerimi tamamlamama rağmen Kasım önce en geç Şubat diye ötelendi, sonra Mayıs, sonra Haziran diye diye şu tarih oldu hala evin ne zaman teslim edileceği belli değil. Sürekli biz arayıp soruyoruz, her seferinde farklı bir tarih bildiriyorlar.
Verilen sözlere istinaden çocuğumuzu o bölgedeki okula yazdırdım ve şu an çocuğumuzu okula gönderemiyoruz. Ayrıca mevcut evim kira ve ev sahibime çıkacağımı bildirip çıkmadığım için ayrıca bir sorun yaşıyorum. Evi satarken gösterdikleri tutumla şu anki tutum arasında siyahla beyaz kadar fark var. Evi görmek istediğimde ona bile şirket politikaları gereği müsaade etmeyeceklerini belirttiler.
Satış yaparken proje tarihinde gecikme olması durumunda, ki bize bildirilen bitim tarihi 2024 Ocak ayıydı, her geçen ay için Zeray'ın kira ödeyeceği dendi fakat biz kaporayı verdik. Sonra üzerinden bir süre geçti. Sözleşme imzalamaya gidince sözleşmede 6 ay ilave süre ve bu 6 ay harici + 45 gün teslim süresi gibi bir ibare olduğunu gördük. Bu süreler dolmasına rağmen bile kira ödemelerin tüm projedeki daireler teslim edildikten sonra hesaplanacağını ve yatırılacağını bildirdiler.
Yaşadığım mağduriyetle ilgili yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım.

profile profile profile

Yorumlar (7)

Cansel
Cansel

Aldınız mı evinizi teslim

Daha fazla sıkıntı yaşamamak için eksikleri olmasına karşın teslim aldım ve taşındım.

Şikayeti Çözüldü

Zeray pişmanlıktır kimse bula-ş-masın. Biz de n bloktan aldık henüz teslim etmediler. Kira yardımını da 2000 lira falan duydum iyice sinirlerim tepeme geldi inşallah doğru değildir

Kira yardımı için teklif ettikleri rakam çok komik gerçekten, ben kabul etmedim ve dava açtım.

Bahatttin

Bilgi için teşekkürler. İnşallah daha fazla mağdur olmazsınız.

Bahatttin

Evinizi teslim aldınız mı? Kiraları ödediler mi geç verdikleri için.

Hayır ne evi teslim ettiler ne de kira verdiler

Ev Teslim Tarihi Belirsizliği Mağduriyeti

12 Ekim 2024 13:57
Taner sonuçtan hiç memnun değil

Zeray İnşaat Proje Teslimatında Yaşanan Gecikme Ve Tapu Devir Sorunları

12 Haziran 2024 23:10
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Zeray İnşaat Teslimat Vs. Problemleri

24 Eylül 2024 14:18