Selin sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 00:56

2023 senesinin Ekim ayında Ankara Atlantis Yves Rocher mağazasına giderek Evidence 50 ml parfüm alışverişimi gerçekleştirdim. Bir süre kullandıktan sonra, daha önce kullandığım gün boyu kalıcılığı olan ve ikinci gün bile etkisini sürdüren Evidence parfümümle hiçbir alakası olmadığını fark ettim. Kokuda bozulma yoktu ancak bendeki ve daha önce kullandığım Evidence parfümler gibi de kokmuyordu; bariz bir farklılık vardı. Bu durumu açıklığa kavuşturmak için 24 Kasım günü parfümümle beraber mağazaya gittim. Mağaza personeli, kendi parfümleriyle ve benim parfümümle bileklerime ayrı ayrı üç defa sıkarak, kendisine de aynı yöntemi uyguladı. Bir saat sonra gelmemi istedi. Bu yöntemi saçma bulduğumu belirtmek isterim. Bir saat sonra olayın sonucuna vardı; 'Bizimki bozulmuş, sizinki hala güzel kokuyor' diyerek değişim talebimi reddettiler. Parfümü yarılamadım bile; 20 kez bile sıkmamışımdır, görselleri ekledim. Zaten sağdaki iki yıldır kullandığım Evidence, soldaki ise yeni alınan. Tek isteğim değişimdi. Bu durum üzerine Yves'e e-posta yolladım, yaşadığım durumu detaylıca anlattım ve bana dalga geçer gibi 'Mağazaya gidiniz' şeklinde yanıt verdiler. 'Tekrar mı gideyim yani? ' dedim. Değişimi onaylamayan mağazaya neden tekrar gideyim? Daha sonra tekrar yazdılar: 'Maalesef olumlu sonuçlandırılmamıştır talebiniz.' 100 liralık bir parfüm olsa belki önemsemem ama neredeyse bin liralık bir parfüm bu ve yaşadığım müşteri memnuniyeti adı altındaki mağduriyeti göz önünde bulundurun. Bazı parfümlerin esansı az veya eksik olabiliyor; ne yazık ki bu da bana denk geldi. Bu EDP bir parfüm ve hatta bu durumu açık parfümeri markalarındaki çalışanlar bile kabul ediyor. Ne zaman sorun yaşasam, onlar bile iade alırlar ya da değişim yaparlar. Hal böyleyken bu markanın bu tutumunu anlamakta ve yakıştıramamakta zorlanıyorum. Bu olumsuz durumu yaşayanlar bilsinler ki yalnız değiller.

28 Aralık 2023 09:56 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz hakkında, Müşteri Hizmetlerimiz tarafından sisteme kayıtlı e-posta adresinize bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Yves Rocher Türkiye Müşteri Hizmetleri

02 Ocak 2024 04:11

Bu şikayetten sonra Hiçbir şekilde iletişime geçilmemiştir ve olumlu bir gelişme olmamıştır 👍🏻

03 Ocak 2024 12:59

Bu sabah tarafıma mail atılmış, incelemenin sonucunda, üründe bir ayıp bulunduğuna dair net bir kanı oluşmamıştır diye, değişimede onay verilmiyormuş, gerçekten şaşkınım bu tavrınıza, urunu kullanan benim kaldı ki görselde koydum bariz şekilde koku farklılığı ve kalıcılık sorunu var, neyse Allah'a havale ediyorum bu kararı verip bu şekilde bir işlem uygulayanlara.

Sidar sonuçtan hiç memnun değil

Yves Rocher Evidence Parfümün Kalıcılığı Yok

08 Nisan 2024 16:28
Yves Rocher Evidence Parfümün Kalıcılığı Yok
Esmanur sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2025 12:27
Büşra sonuçtan çok memnun

11 Aralık 2023 22:37
"Palladium mağaza müdürü başta olmak üzere TİM mağaza çalışanlarına çok teşekkür ederim, benimle iletişime geçtiler üründe hata olduğunu kabul ettiler ve çok memnun şekilde benimle vedalaştılar, korkunç müşteri hizmetleri vakasından sonra mağaza çalışanlarını özenli seçmiş olmanız iç açıcı oldu."
Yves Rocher Parfüm Hayal Kırıklığı Ve Müşteriye Önemsizlik
Merve sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2023 19:29
Yves Rocher'den Aldığım Evidence Parfümü Kullanamadan Çöp Oldu!

10 Nisan 2025 15:30

Yves Rocher Kategorileri