Yves Rocher Adana M1 Alışveriş Merkezi

15 Mart 2024 23:13

Merhaba, ben Adana M1 Alışveriş Merkezi'nden 15.03.2024 tarihinde yaklaşık 3000 TL tutarında alışveriş yaptım. Bana, üç şampuan daha eklersem saç düzleştirici krem hediye edileceği söylendi. Bu krem yaklaşık 350 TL fiyatındaydı ve sadece bu kampanya dahilinde olduğu için şampuanları aldım. 'Tamam, ekleyin' dedim ve fişimde bu ürünlerin olduğunu görebiliyorum; ancak poşetimi kontrol ettiğimde ürünlerin olmadığını fark ettim. Keşke poşetimi daha dikkatli kontrol etseydim. İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum. Ben sürekli sizden alışveriş yapıyorum ve bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum. Eğer yardımcı olamazsanız, aldığım şampuanları iade etmek istiyorum ve bir daha sizden alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Şu an gerçekten çok üzgünüm.

16 Mart 2024 16:45 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz hakkında, Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından sisteme kayıtlı e-posta adresinize bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

Canan sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2024 11:34
Ezgi sonuçtan çok memnun

15 Ekim 2023 22:31
"Teşekkür"
Yves Rocher Hakkım Olan Ürünü Giriş Yapılmış Fakat Verilmemiştir
Yves Rocher Hakkım Olan Ürünü Giriş Yapılmış Fakat Verilmemiştir
İlknur sonuçtan çok memnun

19 Kasım 2023 16:32
"Şikayetimle ilgili geri dönüş sağlandı ve yardımcı olundu. Teşekkür ederim."

Detoks Şampuan Hayal Kırıklığı Ve Dermatit Sorunu

02 Aralık 2024 20:36