Yüzüncü Yıl Hastanesi Acil Serviste Yaşanan Kayıt Sorunu Ve Yanlış Yönlendirme

19 Eylül 2024 21:18

Merhabalar. 18.09.2024 tarihinde Ankara Çankaya Çukurambar 100. Yıl Hastanesi acil servisine giriş yaptım. Acil servisi kayıt alan arkadaşlar kaydımı almayıp beni normal servise yönlendirerek oradan kayıt yaptırmam gerektiğini söylediler. Acil hasta kayıt birimi kayıt almak yerine normal muayene kayıta yönlendirerek etik olmayan şekilde muayene ücreti alalım niyeti ile hareket etmektedir. Acile giriş yapan hasta kaydı almamak ne demektir? Acile gelen hastayı normal muayene ettirmek ne demektir? Kayıtta çalışan arkadaşlara yaptıklarının yanlış olduğunu söylediğimde, sizi muayene edip burada serum takacaklar cevabı vermiştir. Siz acil kayıtta çalışan arkadaşlar hangi tıbbi bilgi ile serum takılacağı bilgisi verebiliyorsunuz? Doktor musunuz? Mezuniyetiniz nedir ki tıbbi yorumlar yapabiliyorsunuz? Bu hastanede acil servisinde ciddi anlamda büyük ticaret dönmektedir. Her hastayı normal muayene kayıt açtırıp daha sonra acil servise yönlendirip haksız şekilde muayene ücretini acil hastadan almaktadırlar. Hastane acil servisi kayıt alan arkadaşların keyfi, ticari ve kötü niyetleri insanları mağdur etmek üzeredir. Bu konuyu tüm kurumlara taşıyacağım. Bu hastane acil servisi etik olmayan şekilde insanların hastalığını kullanmaktadır.

24 Eylül 2024 15:07 (Şikayetten 4 gün sonra)

Yüzüncü Yıl Hastanesi İlgisizliği!

31 Ağustos 2024 15:17
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Yüzüncü Yıl Hastanesi 100. Yıl Hastanesi Para İçin Neler Yapıyor

27 Mart 2024 18:49

Çankaya Hastanesi Acil Servisinde Yetersiz Hizmet Ve Yüksek Ücretler

02 Ocak 2025 21:30
Eren sonuçtan hiç memnun değil

A Life Hospital Acil Serviste İlgisizlik Ve İletişim Sorunları Yaşadım

05 Eylül 2025 09:31
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 14:49