Yüzüncü Yıl Hastanesi İlgisizliği!

31 Ağustos 2024 15:17

Ankara Çankaya ilçesinde bulunan Özel 100. Yıl Hastanesi'nden 30.08.2024 tarihinde İç Hastalıkları Polikliniği'nde Prof. Dr. *****den 31.08.2024 saat 13.40'a randevu aldım. Randevu alırken kolonoskopi yaptırmak istediğimi söyledim. Doktor beni muayene etti ve ön hazırlık için hemşire size bilgi verecek dedi. Buna istinaden hastaneden ayrıldım. Eve geldim. 2 gün önce Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde acil serviste hemoglobin düşüklüğü nedeniyle 2 ünite kan aldım. Buna istinaden halen kan seviyem düşük olduğundan acilen kan kaybının nedenini bulmak için Etlik Şehir Hastanesi'nde endoskopi yapıldı ve temiz çıktı. Acil doktoru hemen gastroenteroloji polikliniğinden randevu almam gerektiğini söyledi. Şehir Hastanesi ileri tarihe randevu verdiği için Özel 100. Yıl Hastanesi'nden randevu aldım. Muayene için 1700 TL ücret ödedim. Daha sonra +905421317*** numaralı telefonla beni arayan hemşire, hafta sonu olduğu için işlemleri pazartesi yapacağını, en az üç gün diyet uygulanacağını, doktorun pazartesi ve salı dolu olduğunu ve salıdan sonra izne çıkacağını, ayın 9'unda döneceğini söyledi. Ben de durumumun acil olduğunu söylememe rağmen doktorla görüşüp pazartesiye sıkıştıracaklarını söyledi fakat bağırsaklar temiz olmazsa boşa yapılmış olur dedi. Ben de tepki gösterdim. Durumumun aciliyetini söylememe rağmen doktor izne ayrılacaksa niye bana boş yere muayene ücreti ödettiler? Ben devlet Hastanesi ileri tarihe veriyor diye özele gittim, onlar da ayın 9'unda dönecek dediler. Bu durumla ilgilenmenizi saygılarımla arz ve rica ederim.

04 Eylül 2024 08:55 (Şikayetten 3 gün sonra)

A Life Hospital Özel Hastanede İlgisiz Doktor Ve Geri Dönüş Eksikliği

27 Ağustos 2024 00:51

Ankara Çayyolu Medisun Hastanesi Hakkında Büyük Şikayet!

11 Eylül 2024 16:01
Ankara Çayyolu Medisun Hastanesi Hakkında Büyük Şikayet!
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Yüzüncü Yıl Hastanesi 100. Yıl Hastanesi Para İçin Neler Yapıyor

27 Mart 2024 18:49
Eren sonuçtan hiç memnun değil

A Life Hospital Acil Serviste İlgisizlik Ve İletişim Sorunları Yaşadım

05 Eylül 2025 09:31
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Özel Çankaya Yaşam Hastanesi Kadın Hastalıkları Doktoru

08 Mayıs 2024 20:31