Yurtiçi Kargo Zekeriyaköy Şubeden Şikayetçiyim

Yurtiçi Kargo Zekeriyaköy Şubeden Şikayetçiyim
08 Ocak 2024 16:42

908379052907 numaralı kargomun 28.12.23 tarihinde çıkışı yapılmış ama yanlış adrese çıkışı yapıldığı için 30.12.23 tarihinde yk Kontrol Sende uygulaması ile adres değişikliği yaptım. Yk Zekeriyaköy şubede olan kargom için adres değişikliği dikkate alınmamış ve 04.01.24 tarihinde kargom teslim düşülmüş. Şubeyi aradığımda adres bilgisini tekrar isteyip göndereceklerini söylediler. Sonra ertesi gün beni tekrar şube aradı tekrar adres istedi ve gönderileceğini söyledi. Ne zaman teslim olur dediğimde 08.01.24 tarihinde teslim olacak diye söylediler. Bugün 08.01.24 tarihi ve kargom gelmedi. Zekeriyaköy şubeyi aradığımda hala işlem için onay bekledikleri söylediler. Bu nasıl bir iştir ya! Madem sistemsel olarak kontrol edemiyorsunuz neden "Kontrol Sende" diye bir uygulamanız var? Ve bu benim ilk yaşadığım sorun da değil, Zekeriyaköy şubeden sürekli bu tarz sorunlar yaşıyorum sıkıldım artık. Yapmıyorsanız kapatın şubenizi! Kaç gün oldu İstanbul'dan İstanbul'a (Tuzla'ya) bir kargo 9 gündür ulaşamadı (tatil günleriniz hariç) daha kaç gün bekleyeceğim acaba? Kargonun içinde bilgisayar var bir şey olursa sorumluluk kabul etmiyorum!

08 Ocak 2024 16:44 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz ; Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri İlişkileri

09 Ocak 2024 12:50

Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup,müşterimize telefon no bilgisi üzerinden geri bildirim yapılmıştır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri İlişkileri

Emine sonuçtan çok memnun

19 Ağustos 2024 12:22
"Teşekkür ederim sorun çözüldü"
Yurtiçi Kargo Siparişimi Teslim Etmeyip İadeye Gönderdi!
Yurtiçi Kargo Siparişimi Teslim Etmeyip İadeye Gönderdi!
Aleyna sonuçtan çok memnun

05 Aralık 2023 09:40
"Avrupa müdürlüğünden müşteri hizmetleri Gülşah Hanım'ın ilgisi sayesinde problemim çözüldü. Soğanlı ve Şirinevler şubesinden hiç memnun kalmadım. Şikayet etmeseydim ve Gülşah Hanım ilgilenmeseydi ne olacaktı bilmiyorum. Teşekkürler..."
Yurtiçi Soğanlı Şubesi Ulaşmayan Ve Hala Haber Verilmeyen Kargom
Eray sonuçtan çok memnun