Yurtiçi Kargo Ve Çalışanına Şikayet

Yurtiçi Kargo Ve Çalışanına Şikayet
20 Şubat 2024 16:181.049

Yurtiçi Kargo Kayseri Erkilet Şubesi'ne bağlı Barbaros Mahallesi'nde görev yapan A*** isimli kurye hakkında şikayetimi iletmek istiyorum. Alım için kendisini aradığımda telefonuma bakmıyor, 2-3 gün sonra ancak uğruyor. Ayrıca, 'Her dakika gelemem, her dakika arayamam' diyerek gerçeği yansıtmayan ifadeler kullanıyor. Bu tarz profesyonel olmayan tutumları nasıl kabul ediyorsunuz? Karşı tarafı mağdur ederek, insanların güvenini sarsıyorsunuz. Yurtiçi Kargo olarak çalışanlarınıza gerekli düzenlemeleri yapmanızı talep ediyorum. Aksi takdirde yaşadığım bu olumsuz deneyimi tüm medya kanallarında paylaşacağım. Şubenin ve ilgili şahsın telefon numarası: 0533**66030.

11 Kasım 2024 10:19 (Şikayetten 8 ay sonra)

Sn. Mustafa A. Görüşlerinize önem veriyor, geri bildiriminiz nedeni ile siz değerli müşterimize teşekkür ediyoruz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtir, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri Hizmetleri Departmanı

Yurtiçi Kargo Kuryesinin Gönderiyi Teslim Etmek İstememesi

Vahide
24 Temmuz 2023 12:58674

"Firmaya ilgisi ve hızlı çözümü için teşekkür ediyorum. Biliyorum ki bu devirde çalışmak kolay değil fakat hepimizin ekonomik sorunları var. Bu tür sorunları, sorunlara sebep olmayan kişilere yansıtmak, bundan karşınızdakini sorumlu tutmak doğru değil. Şikayetimin peşine düştüğünüz için teşekkür ederim."

Yurtiçi Kargo Sorumsuzluğu Kargoyu Getirmeden Ulaşılamadı Yazıyor

Hüseyin
2 Mart 2024 19:52788

"Teşekkürler"

Yurtiçi Kargo Sorumsuzluğu Kargoyu Getirmeden Ulaşılamadı Yazıyor

Yurtiçi Kargo Erkilet Şubesi Dağıtım Yapmadı Ve İade Talebi Oluşturdu

Sıla
16 Ocak 2024 10:34872

Ya bu nasıl bir çalışma tarzı. Kargo dağıtımı yapmayacaksanız neden kargoculuk yapıyorsunuz? Kayseri Erkilet şubesinde k...

Yurtiçi Kargo Adrese İstediğim Kargomun Tarafıma İletilmemesi, Şubede Bekletilmesi.

Ebru
13 Haziran 2023 13:521.077

"Mustafa beyin ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim."

Yurtiçi Kargo'nun Teslimat Yapmadan Kargoyu İade Etmesi Ve İletişim Sorunu

Bircan
17 Mayıs 2025 09:58434

"Bizimle iletişime geçip sorunumuzu çözdüğünüz için teşekkür ediyorum."

Yurtiçi Kargo Ürünüm İstediğim Gibi Elime Ulaşmadı!

Yurtiçi Kargo Ürünümİstediğim Gibi Elime Ulaşmadı!

Tayfun
Yurtiçi Kargo Gelen Ürün Hasarlı

Yurtiçi Kargo GelenÜrün Hasarlı

Büyükdemir
Yurtiçi Kargo Kurye Şikayeti!

Yurtiçi Kargo KuryeŞikayeti!

Kübra
Yurtiçi Kargo Ben Hayatımda Böyle Bir Şey Görmedim!

Yurtiçi Kargo BenHayatımda Böyle Bir Şey Görmedim!

Görkem

Öne ÇıkanKonular