Yurtiçi Kargo Rize Kaçkar Şubesi

28 Ağustos 2023 11:49

Yurtiçi Kargo Rize kaçkar şubesi şubeye ulaşan kargoyu teslim etmeden önce 444 9 999 numaradan arayıp şubeden teslim alabilirsiniz diyor. Bu kargo adrese teslim önce kendi getirecek. 3 kere arayıp bunu telesekretere dedirtmenin mantığını anlamadım. Öyle olsa şube teslimli alım yapardık!

28 Ağustos 2023 13:01 (Şikayetten 1 saat sonra)

Seren K. Değerli Müşterimiz ; Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi AŞ

04 Eylül 2023 11:30

Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup,müşterimize e-posta adresi üzerinden geri bildirim yapılmıştır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi AŞ Müşteri İlişkileri

Seren
Seren
23 Eylül 2023 12:10

Sorunun sebebini açıklayıp çözeceklerini söylediler ama hala aynı durum devam ediyor. Sanırım çok zor bir işlem.

Nuray sonuçtan çok memnun

25 Temmuz 2024 09:30
"İlgili kişiler hemen benimle irtibat kurup yapılması gerekenlerin ve işleyişin nasıl olduğu hakkında bilgi verip, mağduriyetin kesin bir şekilde giderileceğini söylediler. Açıkçası bu kadar kısa süre içerinde sorunun halledilmesine ben bile şaşırdım. Kısa süre derken 1-1:30 saat içinde. Bu konuda tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum."
Sibel sonuçtan çok memnun

06 Mayıs 2024 14:41
"İlgilerinden dolayı teşekkür ederim Keşke şikayete gerek kalmadan işler hallolsaydı."
Emine sonuçtan memnun

05 Ekim 2023 10:50
"İlgilenildiği için teşekkür ederim"
Yeşim sonuçtan çok memnun

15 Mart 2024 09:48