Yurtiçi Kargo Kan Numunesi Teslimi Hk.

30 Eylül 2023 10:041.843

Kocaeli'den İstanbul Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kan numunesi gönderdim ki acildi. Bana 1 günde gideceği söylendi, 1 gün sonra İstanbul Sarıgazi şubesini aradım, bugün saat 15:00 den sonra teslimleri yapılıyor kan örneklerinin dendi.

Bu sabah (cumartesi) kontrol amaçlı baktığımda alıcıya ulaşılamadı bilgi notu bırakıldı, teslim edilemedi yazılıydı. Görünce delirdim. Hemen şikayet hattını aradım şube henüz açılmamıştı. Kan örneği acildi ve şimdiye bozuldu ayrıca bana dün teslim edileceği söylendi, bu gönderi bireysel değil ki, Hastane, nasıl böyle bir not düşülür hastanenin kapalı olması imkansız dedim. Perşembe kargoya verildi, cuma 14:45 de dağıtıma çıktı göründü ama teslim edilemediği cumartesi sabah 07:09 görünüyordu. İstanbul'un içinde dağıtıma çıkan bir kargo bir gün boyunca mı dolaştırılıyor. Delirdim resmen yaaaaaa, böyle kargo mu olur. Bu ne ilgisizliktir. Sözde iyi kargo diye biliriz. Beni aşırı mağdur ettiniz kan örneği bozuldu ki buz aküsüyle birlikte yolladım, o 2 günde zaten çözüldü. Nefret ettim bir anda Yurtiçi Kargo'dan nefrettttttttt.

30 Eylül 2023 10:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz ; Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi AŞ Müşteri İlişkileri

30 Eylül 2023 11:00

Mercan E. Değerli Müşterimiz ; Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi AŞ

2 Ekim 2023 14:21

Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup,müşterimize geri bildirim yapılmıştır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi AŞ Müşteri İlişkileri

Mercan
2 Ekim 2023 15:02

Markaya teşekkür etmeyeceğim çünkü artık memnun değilim

2 Nisan 2024 15:57905

İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyorum. Yurtiçi Kargo'nun sorumsuz ve ilgisiz tutumu nedeniyle yaşadığım sıkıntıları...

5 Aralık 2023 16:192.172

"Sorunum çözüldü, teşekkür ediyorum."

Yurtiçi Kargo Yine Bildiğimiz Gibi

22 Ağustos 2024 16:09775

"İlgilerine teşekkür ederim"

Yurtiçi Kargo 1 Haftadır Beklenen Paket

8 Nisan 2025 15:41947

"Üsküdar'dan Sancaktepe'ye 9 gün sonra eve ulaşan kargo için teşekkürler (! )"

Yurtiçi Kargo Yahyakaptan Şubesinin Sorumsuzluğu

18 Temmuz 2023 13:321.023

"Kargom tarafıma iletildi geri dönüş için teşekkürler"

Tümünü Gör
Yurtiçi Kargo İhtirazi Belge

Yurtiçi Kargoİhtirazi Belge

Serkan
Yurtiçi Kargo Ürünü Paramparça Getiriyor!

Yurtiçi KargoÜrünü Paramparça Getiriyor!

Filiz
Yurtiçi Kargo Pursaklar Şube Kurye Sorunu

Yurtiçi KargoPursaklar Şube Kurye Sorunu

Gamze
Yurtiçi Kargo'da Hasar Gören Ürünün Kaybolması!

Yurtiçi Kargo'daHasar Gören Ürünün Kaybolması!

Emrah
Yurtiçi Kargo'da Sürekli Kırılan Kargolar

Yurtiçi Kargo'daSürekli Kırılan Kargolar

Meltem
Yurtiçi Kargo Yeşilpınar Şubesi Kargoları Açarak Getiriyor!

Yurtiçi KargoYeşilpınar Şubesi Kargoları Açarak Getiriyor!

Selin

Öne ÇıkanKonular