Nursel sonuçtan çok memnun

Yurtiçi Kargo Antalya Dokuma Şubesi

18 Nisan 2024 14:29

Yurtiçi Kargo hakkında yaşadığım olumsuz deneyimleri paylaşmak istiyorum. Antalya Dokuma şubesinin iş ahlakının oldukça düşük olduğunu düşünüyorum; adeta müşterileriyle dalga geçiyorlar. Beş adet kargom, 'adreste yok', 'adres yanlış' gibi gerekçelerle keyfi olarak iade edildi. En son siparişim 7 Nisan'da şubelerine ulaştı. 17 Nisan olmasına rağmen, ben arayana dek kargomun teslimatı gerçekleşmedi. Adresimin doğruluğunu teyit etmek için özellikle aradım ve 'yarın dağıtımda' denildi. Ertesi gün dağıtım için mesaj almasına rağmen, ürünüm teslim edilmedi ve 'adres belirsiz' gerekçesiyle iade talebinde bulunuldu. Bu durumun düzeltilmesi için bir uyarı ya da ceza sisteminin olup olmadığını merak ediyorum. Eğer işlerini layıkıyla yerine getiremiyorlarsa, bu işi bırakmaları gerektiğini düşünüyorum. Onların bu keyfi tutumları yüzünden hem alıcı hem de gönderici mağdur oluyor. Ben karaciğer rahatsızlığı olan bir bireyim ve özel vitaminler kullanmam gerekiyor. İndirimde olan vitaminleri satın aldım fakat bu keyfi çalışma anlayışı yüzünden maalesef kullanamadım.

31 Ekim 2024 08:33 (Şikayetten 6 ay sonra)

Sn. Nursel Ş. Görüşlerinize önem veriyor, geri bildiriminiz nedeni ile siz değerli müşterimize teşekkür ediyoruz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtir, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri Hizmetleri Departmanı

Olcay sonuçtan çok memnun

20 Mart 2024 12:54
"Çok çabuk ilgilendiler Sorunun çözeceklerine inanıyorum çok kez aradılar yardımcı oldular teşekkür ederim"
Seval sonuçtan çok memnun

26 Temmuz 2024 11:54

04 Ekim 2024 17:09

23 Haziran 2023 11:29
Utku sonuçtan çok memnun

07 Mayıs 2024 11:49
"Teşekkür ederim. Anınca ilgilenildi"
Yurtiçi Kargo Kategorileri