Muge sonuçtan çok memnun

Yanlış Alınan Kargonun İadesi İçin Zorlu Süreç

09 Ekim 2024 16:25
Muge'nin Teşekkür Mesajı
“Yurtiçi Kargo Ankara keklik pınarı şube müdürüne teşekkür ederim.”

Yurtiçi Kargo Ankara keklik pınarı şubesi kendine ait olmayan kargomu evden aldı. (Farklı bir firma gelip alacaktı, başka bir kargoyu bıraktıktan sonra annem onların alacağını düşünerek vermiş ve görevli de alıp gitmiş. Üzerinde kodu vs yazdığı halde.)
akabinde şubeden arayıp bu bizim değil, getiremiyoruz ancak oraya dağıtım olursa getiririz dediler. Neden aldı. Arkadaşınız üzerine de yazmıştım dediğim de siz neden verdiniz onlar bilmez gibi bir üslup ile karşılık aldım. Siz o zaman koduna bakmadan her kargoyu evden alıyor. Musunuz dediğimde "evet" dedi. Arkasından da lafımı bitirmeden sabah ben görüşeceğim kendisiyle deyip yüzüme kapattı. Yanlış aldıkları kargomun adresime iadesini rica ediyorum. Teşekkürler.

Muge
10 Ekim 2024 11:46

Merhaba, Aynı günün akşamı Yurtiçi Kargo firması tarafından arandım. Sorun ile ilgilendiklerini ve üzgün olduklarını belirttikler. Kendilerine ilgileri ve hızlı dönüşleri için çok teşekkür ederim. Ertesi gün ise kargomu adresime getirdiler. Yurtiçi Kargo Keklik Pınarı şube müdürü hem götürmeden önce beni aradı ve bilgi verdi, hem getirdikten sonra bilgi verdi. Kendisine desteği, geri dönüşü ve nezaketi için çok teşekkür ederim.

Muge
10 Ekim 2024 11:49

Yurtiçi Kargo Ankara keklik pınarı şube müdürüne teşekkür ederim.

21 Ekim 2024 15:53 (Şikayetten 11 gün sonra)

Sn. Muge D. Görüşlerinize önem veriyor, geri bildiriminiz nedeni ile siz değerli müşterimize teşekkür ediyoruz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtir, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri Hizmetleri Departmanı

Gözde sonuçtan memnun

07 Kasım 2023 11:46
"Teşekkür ederim. İlgili birimleri hızlıca uyardılar."
Yurtiçi Kargo Haber Vermeden Farklı Adrese Kargo Teslim Ediyor.
Öznur sonuçtan çok memnun

04 Şubat 16:17
"Kargom şube tarafından adresime teslim edildi. Şikayet birimindeki nazik ve çözüm odaklı çalışanız olan hanımefendi ye teşekkür ederim."
İrem sonuçtan çok memnun

17 Ağustos 2024 13:27
"Sorunum 1 saat içinde çözüldü. Kargom bugün geldi. İlgilenen kişilere teşekkür ediyorum."
Fadime sonuçtan çok memnun

05 Nisan 2024 14:34