10 Kasım 2023 08:54807

Kargom dün Bursa Küçükbalıklı Otimer şubesine geliyor ama geldiğine dair bana mesaj gönderilmiyor haber verilmiyor ve geldiği andan 36 dakika sonra teslim edilemedi iade isteği diye işlem yapılıyor.
Ben iade isteği istemeden nasıl iade isteği işlemi yapılıyor? Buna nasıl siz karar veriyorsunuz?
Şube 09:00 da açılacak ben 08:13'de şubeye geldim sırf kargom geri gönderilmesin diye.
Bundan sonra asla Yurtiçi Kargo ile çalışmayacağım. Yurtiçi Kargo ile çalışan firmalardan da asla alışveriş yapmayacağım.!

10 Kasım 2023 09:34 (Şikayetten 40 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz ; Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi AŞ Müşteri İlişkileri

Fatih
10 Kasım 2023 09:35

Gerek kalmadı ben iade olmadan gidip kendim aldım kargomu

11 Kasım 2023 12:05

Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup,müşterimize e-posta adresi üzerinden geri bildirim yapılmıştır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi AŞ Müşteri İlişkileri

Yurtiçi Kargo Uludağ Şubesi Kargo Teslimi

27 Kasım 2023 18:49448

"Sorun aynı gün içerisinde çözüldü teşekkürler ederim."

Yurtiçi Kargo'nun Adrese Uğramadan İade Başlatma Sorunu

3 Aralık 2024 00:44338

Yurtiçi Kargo son iki haftada iki farklı kargom için adresime gelmeden iade sürecini başlatıyor. Kargomun yola çıktığını...

Yurtiçi Kargo Sorumsuzluğu Ve Kargoları Kafasına Göre İade Etmesi

17 Mayıs 2024 11:42106

Siparişim dağıtıma çıkmıyor, şubeye ulaştı yola çıktı vs mesaj falan asla gönderilmiyor, eğer içinize doğup gidip şubeye...

Yurtiçi Kargo İade İsteği Durumu

13 Ağustos 2023 09:14198

"Sorunu çözdüğünüz için teşekkürler"

Yurtiçi Kargo Anlaşmalı İade Kargosunda Yanlış Ücret Talebi Ve İletişim Sorunu

3 Ocak 2025 15:40497

"Sonradan fark ettiğimiz kişisel hatamızdan dolayı haksız yere şikayet dilekçesi oluşturmuśum. Şubedeki arkadaşlar anlayışla karşılayıp ücret iademi gerçekleştirdiler. Yanlış anlaşılma için özür diliyorum"

Tümünü Gör
Yurtiçi Kargo’da Geciken Teslimat Nedeniyle Ürün Zarar Gördü

Yurtiçi Kargo’daGeciken Teslimat Nedeniyle Ürün Zarar Gördü

Emel
Yurtiçi Kargo Ürünümü Kırık Şekilde Teslim Etti

Yurtiçi KargoÜrünümü Kırık Şekilde Teslim Etti

Melise
Yurtiçi Kargo 3 Parça Toplamda 5 Kg Olmayan Kargoyu İş Güvenliği Deyip Taşımadılar!

Yurtiçi Kargo 3Parça Toplamda 5 Kg Olmayan Kargoyu İş Güvenliği Deyip Taşımadılar!

Taha
Yurtiçi Kargo Özel Tesbih Kutularım Çöp Oldu Cam Olsa Düşünemiyorum