Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Acil Serviste 24:00 - 01:10 Gece İlgilendiler

12 Nisan 2024 01:42

Kırılmış dişim için travma bölümünden sıra aldım. Orada bakıldığında 'Yeşil alanda bekleyeceksiniz.' denmedi; kayıt esnasında 'Sarı alanda bekleyeceksiniz.' dendi. Biz de beklemeye başladık. Bizden sonra gelenler tedaviye alındı. Bunun üzerine hasta kayıttaki görevliye durumu sordum. 'Yeşil alanda olduğunuz için sizden sonra gelen sarı alan hastaları önceliğe alıyoruz.' dedi ve biz biraz daha bekledik. Eşimle beraber ağrı içindeydim ve hâlâ bekliyorduk; bir saat geçmişti. Gece yarısı saat tam 24:00'te bizi sarı alana aldılar ve saat 01:09'u gösteriyordu. Biz buraya acil servis için gelmiştik. Bazı hastalar, tanıdık oldukları için bekletilmeden öncelikle tedavi ediliyorlardı. Ben bu ülkeye vergi ödüyorum. Eşim dört yıl uzman askerlik yaptı ve vatanı için mücadele etti. Ancak biz bu şekilde hizmet alıyoruz.

Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 23:31

27 Haziran 2024 22:38

Gebze Fatih Devlet Hastanesinde Yaşanan İlgisizlik Ve İletişim Sorunları Hasta Haklarını Zedeliyor

24 Haziran 13:54

07 Ekim 2024 03:19