Yuki Motor Taro Gp2 Fabrikasyon Arıza

25 Eylül 2024 22:53

Yuki Taro GP2 motoru sıfır aldım. 140 km gittikten sonra eve geldim, motor çalışmadı. Akü bitti. Hemen Yuki servisini aldığım yeri aradım. Konjektör ya da stator arızalı dedi. Parça istediler, 15 gün sonra geldi. Takacakken baktık, Yuki Taro GP2 250 CC malzemeleri göndermişler. Tekrar sipariş girdi, ne olduğu belli değil. Eve döndüm. Bir gün sonra markete gideceğim, 5 km gittim, stop etti. Servise çekici ile götürdüm, conta yakmış dediler. Şu an motor satış mağazasında. Ne zaman mal gelirse geri dönen tır ile fabrika götürecekler, orada bakılacak denildi. Ben aldığım günden beri mağdurum, halen motorum bayide. Lütfen ilgili yerlere sesleniyorum, kısa sürede dönüş yapılmazsa motorumu evime alıp Tüketici Hakları mahkemesine itiraz edeceğim.

17 Ekim 2024 14:50

Yuki taro gp2 motoru bayiden sıfır aldım ve araç fabrikasyon arızalı geldi muhatap olacağım kimseler yok fabrika müdürü arıyorum Tüketici Hakları mahkemesine itiraz et deyip geçti Polise şikayette bulundum bir sürü hikayeler anlattılar aracın durumunu bildikleri halde tamam bizden kaynaklı diyen bir insanoğlu çıkmadı yetkili kişilerden biri telefon açıp bir çözüme ulaşmasını istiyorum

07 Ekim 2024 10:02

Halen dönüşü yapılmadı 133 bin sayenizde çöp oldu hepinizden fazlasıyla çıksın

17 Ekim 2024 14:46

1 ay oldu birtane insanoğlu dönüş yapmadı onlarda bıkmış işini severek yapan ne yönetim ne işçi var

Tuncay
Tuncay

Tüketici Hakları'na şikayette bulundunmu durum ne?

Taha
Taha

Kral durum ne ilgilendiler mi içim karardı okurken

Yuki Taro GP2 Motorumda Sürekli Tekrarlayan Arızalar Ve Servis Mağduriyeti

03 Ağustos 2025 23:01
1754254322049.resim-2025-08-03-235201238.jpg
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Yuki Motor Taro GP2 Yedek Parça Problemi Ve İlgisizlikleri

21 Temmuz 2024 17:23